Möödunud aasta staarpaaride lahutusuudised mõjusid avalikkusele, ent eriti kaasosalistele küllaltki jõhkralt ja esimest ning ilmselt viimast korda kommenteeris enda lahutust ka armastatud näitleja Johnny Depp.

Johnny Depp (53) ja tema 23 aastat noorem eksabikaasa Amber Heard (30) elasid üle küllaltki emotsionaalse lahutuse, mille käigus tulid välja mitmed varajagamist puudutavad ebameeldivad detailid. Nimelt avaldas Amber Heard meediale infot selle kohta, et Depp pole abielu lahutamisel määratud tingimusi ei täitnud ning on talle endiselt 7 miljonit eurot maksmata jätnud.

Ligi nädal tagasi lõpetas aga kohtunik nende varajagamise ja kokkuleppe järgi maksab Depp Heardile seitse miljonit dollarit, mille naine on lubanud heategevuseks anda. Lisaks - sõlmitud leppe järgi ei räägi kumbki enam oma abielust ei intervjuudes ega kajasta seda sotsiaalmeedias.

Seetõttu kommenteeris Johnny Depp viimast korda enda lahutust People Choice Award üritusel, kus ta valiti 2016. aasta lemmik filmiikooniks. Tema kõne oli pikk ja pisut ebakindel, sest püüdis leida inimeste tänamiseks õigeid sõnu. "Aitäh, et te hindate ja usaldasite mind pärast kõike toimunut ja elate kaasa minu perele," viitas Depp enda lahutusele ja sellega toimunud draamale.

Johnny Deppi ja Amber Heardi abielu kestis veidi vähem, kui kaks aastat. Nad kohtusid 2011. aastal filmivõtete ja abiellusid 2015. aasta veebruaris - ent möödunud mais andis Heard sisse lahutuspaberid.

Jaga
Kommentaarid