Skaalahaardelt Jörbergist Pavarotti, Bocelli ja Farinellini, Läätsest Piafi ja Wurstini, Otsast, Joalast rääkimata…!

Hiljuti startinud „Su nägu kõlab tuttavalt“ uue hooaja avasaade andis taas hulga kes-on-parim vestlusainet peredes, sõpruskondades ja töökollektiivides. Kroonika sirvib pilte kogu saate uhke ajaloo säravamalt meelde jäänud esitustest-võistlusnumbritest.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ iga uue hooaja eel on olnud õhus kõhklused-kahtlused, kas jagub veel väikesel Eestimaal uut pannitäit talente, kes suudaks menusaate eelmiste aastakäikude imet ületada. Eelmisel pühapäeval startinud kuues „lend“ lisas hoogsalt usku, et kodumaisel paroodiakunstil on veel kõvasti vunki ja uusi talente.

Muutuvad ajad, moed, maitsed ja kombed. Aastail 2006–2011 oli viisaastak, mil eesti rahvast naelutas telerite ette pühapäevast pühapäeva saade „Tantsud tähtedega“. Menusaade „Su nägu kõlab tuttavalt“ andis oma avalöögi kevadel 2013. Uskumatu, et see Eestis püsimenukas saateformaat on ostetud Hispaaniast….!

Näosaate esimese hooaja võitis Linnateatri näitlejanna Evelin Võigemast. Sealt edasi on võitjad olnud mehed – Koit Toome, Mart Müürisepp, Juss Haasma ja Kalle Sepp. Kas õnnestub kuuendal hooajal võit võtta taas kord naisel – aastakäigu favoriitseimal Hele Kõrvel, Evelin Võigemasti kursuseõest kolleegil-sõbrannal. Või jätkub Valter Soosaluga näosaates mustade hobuste triumfirida...?

Meenuta vahvaid näosaate pildihetki värskest Kroonikast SIIT!

Jaga
Kommentaarid