Viljandis hakkas minu tiinekaaja taak asenduma noore naise rõõmuga,“ avaldab Klaudia Tiitsmaa. Seriaali „Kättemaksukontor“ uus osatäitja pihib, et teismeeas, mil üks noormees ristis ta koguni Surnu-Matiks, mõtles ta tihti, milleks on teda siia ilma üldse vaja.

Klaudia Tiitsmaa (27) on Ugala Teatri näitlejatar, kes figureerib uuel hooajal ka telesarjas „Kättemaksukontor“, kus kehastab noort advokaati Kiokot. Sellest, et Klaudiat armastavad teatris nii kolleegid kui publik, annab tunnistust tõik, et talle on omistatud viimasel kolmel aastal Ugala publikupreemia „Kuldõun”, kahel aastal veel lisaks kolleegipreemia. Nelja aasta eest pälvis kolleegipreemia ja tänavu publikupreemia ka tema Ugala näitlejast ja lavastajast kihlatu Vallo Kirs (29), kes tegi oma esimese superrolli mängufilmis „Klass“ Kasparina.

Ugalast on võrsunud mitmeid lavajõududest esipaare, nagu Elmo Nüganen ja Anne Reemann, Indrek Sammul ja Liina Olmaru.

Klaudia on terve päeva nagu orav rattas pealinnas ringi sehkendanud – olnud mitmel koosolekul, vaadanud ära etenduse – ja ees seisab bussisõit Viljandisse, ent ta on endiselt vunki täis. „Ma võin vahepeal elada ja töötada teistes linnades, aga muinasjutulinna Viljandisse tulen ma lõpuks kindlasti tagasi,“ teatab näitlejanna naerusuiselt.

Sa oled pälvinud publikupreemia kolm aastat järjest. Mis sa ise arvad, mis on sinu edu põhjus?

Armasta ennast ja teisi ja sind armastatakse vastu. Võib-olla see.

Jaga
Kommentaarid