Alates neljapäevast on müügis nüüd juba neljandat aastat ilmuv Kroonika eriväljaanne, „Kroonika edukate TOP“, kus seekord on fookuses Maarjamaa tipud meelelahutusäris, filmide ja telesarjade tegijad ning kodumaised kosmeetikatootjad. Samuti esitleme, kes tuntud inimestest seisavad populaarsete spaa- ja majutusäride taga ning kes on need tuntud jõukad naised, kes teenivad kümneid miljoneid eurosid ja omavad uhket kinnisvara. Nagu igal aastal, oleme järjestanud Eesti rikkaimaid inimesi.

Kroonika jõukate meeste edetabeli 2. kohal figureerib ettevõtja Toomas Annus. Kellega on täpsemalt tegu?

Tuntud ehitusettevõtja ja kinnisvaraarendaja Toomas Annus (56) on Merko Ehitus ASi suuromanik talle ja Tõnu Toomikule kuuluva firma, AS Riverito kaudu. Riveritos on Annuse osaluse määr ainuisikuliselt talle kuuluva Kemtal Grupp OÜ kaudu ja eraisikuna kokku 65,32%.

Merko Ehitus tegeleb ehituse peatöövõtuga ning pakub ehituse ja kinnisvaraarenduse terviklahendusi oma koduturgudel Eestis, Lätis ja Leedus. Lisaks sellele kuulub alates 2016. aastast Merko Ehituse kontserni Norra ehitusettevõte Peritus Entreprenør AS.

Ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum 239,4 miljonit eurot. Võimalikud dividendid 191,5 miljonit eurot.

Kes aga on need ülejäänud 4 ettevõtjat, kes figureerivad jõukate meeste TOPis? Osta ajakiri ja saad teada!

Jaga
Kommentaarid