„Kõik see argine ja tavaline elu, mida ma varem elasin, hakkab ununema,“ ütleb Ukrainas, Venemaal ja Eestis publikumenu nautiva sarja „Nuuskija“ staar Kirill Käro. Sarja kolmas hooaeg filmiti Tallinnas!

Tallinna vaikne linnaosa Nõmme. Põllu tänaval liuglevad läbi päikesekiirte kollakad lehed, need langevad asfaldile. Lõhnab sügise järele. Ühe maja väravas istub mustavalgekirju pika karvaga uhke kass ja veidi eemal hüppab aialippidel orav. Ta piidleb uudishimulikult naabermaja ees seisvaid treilereid ja politseiautosid. Seal hoovis kõnnib hoogsalt šikk politseiülem Tomas (Tambet Tuisk), koos temaga on politseinikud Vilma Kukk (Katrin Pärn) ja Kristjan (Markus Dvinjaninov). Sarja stsenaariumi järgi saavad nad väljakutse ja kohale jõudes leiavad puitmaja esimeselt korruselt eaka naise laiba.

Käimas on menusarja „Nuuskija“, mida tavaliselt filmitakse Kiievis, Tallinna võtted. Sarja peaosatäitja Kirill Käro (41) ütles aasta tagasi Kroonikale, et unistab „Nuuskija“ filmimisest oma sünnilinnas.

Aasta hiljem unistus täidetus ja loomulikult käis Kroonika Kirilliga taas juttu tegemas. Loe põnevat reportaaži otse tema autoelamu toast Kroonika digiajakirjast digi.kroonika.ee!