Septembrikuus lahutuse sisse andnud Angelina Jolie palus kohtult laste hooldusõiguse endale määrata ja et Bradile jääks vaid külastusõigus: näitlejanna sõnul lahutas ta abielu laste turvalisuse nimel, ent Pitt andis seepeale sisse omapoolsed kohtupaberid võrdseks hooldusõiguseks. Nüüd aga tegi kohus enda otsuse.

Kohus otsustas, et nende kolme adaptiiv- ja kolme bioloogilise lapse seadusliku ja füüsilise hooldusõiguse saab Angelina Jolie, vahendab ET. Bradile jäi sedapuhku vaid külastusõigus ehk kohus otsustas plaanipäraselt Angelina Jolie nõudele.

Küll aga võib Brad kohtuda lastega vaid laste ja nende psühhiaatri nõusolekul ning peab regulaarselt külastama nii individuaal- kui ka grupiteraapia seansse. Samuti peab ta pisteliselt läbima narko- ja alkoholikontrolli. 

Väidetavalt oli laste turvalisus Bradi vihahoogude tõttu ohus ning agressiivse käitumise põhjustas alkoholi- ja uimastisõltuvus. Seetõttu on Brad pärast lahutust lastega kohtunud vaid terapeudi kohalolekul. Kumma vanemaga veedetakse aga tänavused jõulud - seda näitab aeg ja laste tahe.

Jaga
Kommentaarid