Novembris ja detsembris 2017 tuleb rahvusvahelise tuuri raames taas Euroopasse kõigi aegade edukaim sopran, hulgaliselt plaate välja andnud SARAH BRIGHTMAN, kes esineb Kuninglikul Jõulugalal koos GREGORIANi ja teiste külalistega teatrites ja areenidel üle kogu kontinendi.

Seda erakordset ja eksklusiivset Jõulugalat saab külastada Tallinnas 24. novembril Nordea Kontserdimajas. Piletid Kuninglikule Jõulugalale  saabuvad müüki 17. aprillil kell 10:00 Piletilevi müügipunktidesse.

Kuninglikul jõulugalal esinevad piduliku kavaga rahvusvaheliselt tunnustatud artistid, kes esitavad üksi, duettidena ja muudes fantaasiarikastes koosseisudes enda suurimaid hitte ja klassikalisi jõululaule. Lauljaid saadavad suurekoosseisuline orkester, bänd ning rikkalikud valgusefektid.

SARAH BRIGHTMAN on kahtlemata tänapäeva tunnustatumaid lauljaid ning silmapaistvamaid artiste, kelle hääl on 30 aasta vältel paelunud miljoneid austajaid ja kõlanud teatrites, areenidel ja staadionitel üle maailma.

Brightman on müünud üle 32 miljoni plaadi, pälvinud 180 kuld- ja plaatinaauhinda rohkem kui 40 riigis ning esitanud ühes Andrea Bocelliga suureks rahvusvahelikseks hitiks saanud lugu „Time to Say Goodbye“. Brightman on ka ainus artist, kes on kahel korral esitanud rohkem kui 7-miljardilisele publikule olümpiamängude tunnusmeloodiat.

Brightman oli maailma edukaima muusikali – Ooperifantoomi – Christine Daaé tegelaskuju inspiratsiooniks, kelle rolli ta etendas nii Londoni kui Broadway lavastustes.

Lisaks Brightmanile inspireerib kuninglikul  publikut GREGORIAN. Selle grupi klassikalise koolitusega lauljad on ühed edukamad Saksa muusikud, kes on müünud üle 10 miljoni albumi ning pälvinud mitmeid kuld- ja plaatinaauhindu.

Peagi kuulutatakse välja ka täiendavad külalised. Piletid 24. novembril toimuvale kuninglikule jõulugalale saabuvad müügile 17.aprillil.

Pileteid saab osta Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid