Kroonika jagab juba viiendat aastat Eesti Meelelahutusauhindu! Kroonika jagab, aga auhindade saajad valib Eesti rahvas, andes nii omapoolse tunnustuse parimatest parimatele teles, raadioeetris ja kinoekraanil! Ei mingit sõltumatut žüriid ega kinnistes ruumides tehtud otsuseid!

Tegelikult on rahvas see, kes otsustab, igapäevaselt telerit vaadates, raadiot kuulates või kinos käies. Et rahvas hoolib oma lemmikutest, seda kinnitab eelmise aasta rekordiline hääletuse tulemus – lemmikute poolt hääletati 266 356 korda! Üle veerand miljoni inimese hoidis pöialt suurimatele meelelahutajatele, kes toovad meie pimedatesse õhtutesse ja külmadesse hommikutesse rõõmu, lusti ja heaolutunnet.

Näitlejatele, kelle tegelaskujudega on võimalik samastuda nii linnades kui pisikestes külades üle kogu Eestimaa. Need inimesed on oma suure töö eest väärt tunnustust ja just seda me neile soovimegi jagada! Hääletuskeskkond on tänaseks avatud internetileheküljel www.meelelahutusauhinnad.kroonika.ee. Loodan siiralt, et leiate hetke nende tööd austada ja annate oma hääle ning et üheskoos suudame eelmise aasta hääletustulemuse uppi lüüa!

Ma tahan teha ka sügava kummarduse Kroonika tellijatele. Pea 18 000 inimest on iganädalalselt koos meiega uute põnevate lugude otsinguil ja see number kinnitab fakti, et ajakiri ei kao veel kaua mitte kuhugi!

Kevad on käes, Kroonika on hoos ja Eesti Meelelahutusauhinnad 2017 hääletus läks lahti nüüd!

Jaga
Kommentaarid