Tehnikavidinad on üldjuhul toredad abimehed, kuid vahel võivad need tekitada ka tõelist peavalu. Tõsi, süü tuleb veeretada siiski enda kaela, kui delikaatne pilt või sõnum on rutakalt teele saadetud valele inimesele. Naljakaid juhtumeid on olnud ka meie kuulsustel.

Kroonika peatoimetaja Krista Lensin: „Olin aastaid olnud Eesti muusikaauhindade žüriis, kuhu mind selgi korral kutsuti. Et olin parasjagu Tais puhkamas, siis sõnum, mille ma oma puudumise vabandamiseks saatsin, oli järgmine: „Ma väga vabandan, et ei saa sellel aastal EMA žürii töös osaleda, kuna kavatsen olla järgmised kümme päeva täis. Lugupidamisega Krista Lensin, Kroonika peatoimetaja.“

Autokorrekt tegi oma töö ja pärast seda pole mind muusikaauhindade žüriisse enam kutsutud.

Teine juhtum oli selline, kus mu telefon otsustas helistada fotograaf Ardo Kaljuveele ja koguni kolmel korral järjest. Mina ainult hingasin ja nohisesin torusse, sest mul polnud aimugi, et kuskile kõne läheb – olin pikali ja lugesin raamatut. Pärast kolmandat kõnet helistas Ardo mulle tagasi ja ütles naljaga pooleks, et kui ma veel korra helistan, siis annab ta mind ahistamise eest kohtusse.

Nagu sellest vähe oleks! Ma tegin rannas selfie, mille tahtsin enda kallimale saata. Kahjuks läks telefon näppude vahel viltu, see pildistas mu rindu ja saatis foto WhatsApi esimesele kontaktile ehk Ardo Kaljuveele!“

Milliseid piinlikke apsakaid on sõnumeid saates teinud Mihkel Raud, Laine Randjärv ja teised kuulsused - seda uudista edasi värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid