Armas rahvas! Juba kahe nädala pärast selgub, kes on Eesti meelelahutusmaailma parimad. Kroonika vahendusel teeme taas kord üheskoos suure kummarduse meie tublidele saatejuhtidele, näitlejatele ja raadiohäältele.

Tunnustame nende tööd ja soovi igapäevaselt ikka ja jälle mõnusalt meie meelt lahutada. Ilma nende inimesteta oleks Eestis igav elada ja samas – ilma rahva poolehoiuta oleksid kõik need inimesed töötud. Nii lihtne see meelelahutusmaailm ongi! Üksteist soosides, hoides ja armastades luuakse fantastiline sünergia ning tekivad sobivad teemad elust enesest, mida vaatajate ja kuulajateni tuua.

Milline on seekordne, arvult juba viies suurejooneline meelahutusauhindade gala, selgub TV3 vahendusel pühapäeval, 21. mail.

Kõige suurepärasem uudis on see, et tänaseks on hääli antud üle veerand miljoni, seega on eelmiste aastate häälte arv ületatud! Armas rahvas, te olete ääretult tublid! Aga enne veel – järgneva kahe nädala vältel saate just teie kujundada favoriitide järjestust. Seega palun teid kõiki veel kord hääletama meelelahtusauhinnad.kroonika.ee ja loomulikult meie parimatele pöialt hoidma.

Pange valmis šampused, pidulik meeleolu ja rõõmus meel, sest üks tõesti vägev pidu on meil ees!

Jaga
Kommentaarid