"Padjaklubi" Miša ehk Kristel Aaslaid postitas enda Instagrami kontole lustaka foto lapsepõlvest, kus ta seisab kõrvuti enda õega.

Kristel Aaslaid on Õhtulehele antud intervjuus öelnud, et tegeleb laulmisega just tänu õele. „Mulle on alati laulmine hästi südamelähedane  olnud,“ tunnistas Kristel, et hakkas laulmisega tegelema väikese õe Katarina järgi.

„Ta käis kunagi isegi “Laulukarussellis” ja ma mäletan, et Eve Viilup tegi temaga Kuressaare lossihoovis intervjuud. Ma olin seal kuskil kaugel, vaatasin kurvalt pealt ja mõtlesin, et ma vist tahaks ka.“ Loe tema teistest lapsepõlvseseiklustest SIIT!

Naksitrallid ???? #kuhuküllkõiklilledjäid @katashlaa

A photo posted by Kristel Aaslaid (@kristelaaslaid) on

Kõige eredam lapsepõlvemälestus on Kristeli jaoks aga juustu-vorsti võileib, mida ema talle ja pisisugulastele ükskord lakal mängimise kõrvale meisterdas. "Need olid tõesti maailma parimad juustu-vorsti võileivad, mida elus saanud olen!" meenutas ta. "Mitte keegi pole pärast seda nii häid võileibu teinud!"

"Ma arvan, et tema salaretsept oli armastus, millega ta neid võileibu tegi," meenutas Kristel eriti armsalt temast tehtud videos. Vaata klippi!