„Olen suurepäraselt kursis, mis mu juures valesti on – tean, et mul on silmad liiga lähestikku ja suu viltu ning kolmas ja neljas häda veel. Kui oleksime kõik ühte tegu ja nägu, oleks ju jube igav. Õnneks saan sellest täna aru,“ ütleb näitleja Kristel Aaslaid (28), sarja „Padjaklubi“ üks tähti.

Sa oled mehise olemise ja ropu suuga Mišat mänginud üle kolme aasta. Paneb see roll sul täna veel silmad särama?
Paneb küll, kuid eks nagu igas töös, on ka näitlejatöös tõuse ja mõõnu. Vahepeal olin ma kõigest pisut väsinud. See tunne võis tulla sellest, et kõik arvavadki, et olengi 24/7 Miša. Kuskil veebikommentaariski kirjutati, et Kristel ei oska käituda ja olla ning on jube mats. Kuidas saab keegi, kes mind ei tea, nii üldse öelda? See, keda telerist näha saab, pole ju mina, vaid karakter. Olen võrreldes rollitegelasega päris normaalne inimene ja tegelikult on ju Mišagi hea – tõsi, tal lähevad paljud asjad untsu, ta ei oska end alati väljendada, kuid sisimas on tegu ju siira tegelasega.

Sa võtad kommentaare hinge?
Enam mitte. Olen aru saanud, et ma ei saa end piinata asjadega, mida mina kontrollida ei saa. Pole mõtet. Kommentaarides pole ju midagi uut, mida ma ei teaks. Olen suurepäraselt kursis, mis mu juures valesti on – tean, et mul on silmad liiga lähestikku ja suu viltu ning kolmas ja neljas häda veel. Miks ma sellele kõigele netikommentaaridest veel kinnitust pean otsima? Kui oleksime kõik ühte tegu ja nägu, oleks ju jube igav. Õnneks saan sellest täna aru.

Jaga
Kommentaarid