Raivo E. Tamm (52) on Eesti enim hõivatuid vabakutseline näitleja, kes figureerib ühtaegu teleseriaalides, astub üles teatrilavastustes ja telešõudes. Tamm on tõeline meelelahutaja – koos näitleja Märt Avandiga asus ta sel aastal hea eeskuju persoonina treenima triatloniks ning on pakkunud sellega tõelist jälgimis- ja järgimislusti!

Aasta alguses ülekaalulisena alustanud ja ligikaudu 15 kilo kaotanud Tamm jõudis augustis, käed taeva poole, ka „Ironman 70.3“ poolpika triatloni finišisse. Raivo otsustas läbida oktoobris ka Tartu Linnamaratoni täispika, 42,2 km pikkuse distantsi.

Oma töid teeb Raivo E. Tamm ainuisikuliselt talle kuuluva ettevõtte Daysleepers OÜ vahendusel. Eelmine aasta oli talle väga tegus. Näiteks lõi ta kaasa Rahvusooper Estonia lavastustes „Minu veetlev leedi“ ja „Pipi Pikksukk“, teatri Vanemuine lavastustes „Paanika“, „Helisev muusika“, „Head tüdrukud lähevad taevasse“ ja „Teatridirektor“, VAT Teatri lavastustes „Masohhisti pihtimus“ ja „Taevast sajab kõikseaeg kive“. Ka astus Tamm üles Juhan Liivi muuseumis näidendis „Kus sa oled, Juhan Liiv?“, teatri NO99 etenduses „Tüdruk, kes otsis oma vendi“, projektiteatri Kell Kümme etenduses „Tõde ehk valetamise meistriklass“. Jätkus ka Daysleepersi omatoodetud kontsertetenduse „Ma olen Ivo Linna“ mängimine. Televisioonis jätkas Tamm ETV draamaseriaalides „Õnne 13“ ja „ENSV“, lisandusid saatesarjad „Pühapäev Sepoga“, „Kellapid“, „Papad Mammad“ ning „Su nägu kõlab tuttavalt“. Lisaks vana-aastaõhtu erisaated ETVs, TV3s ja Kanal2s.

Kui suur oli Tamme ettevõtte müügitulu ja kasum möödunud aastal ning kes lisaks figureerivad Kroonika edukate TOPis? Osta paberväljaanne ja saad teada!

Jaga
Kommentaarid