ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Juss Haasma (31) 23. august 1985, näitleja
  • Mikk Mäe (20) 19. august 1996, laulja
  • Katrin Karisma (69) 21. august 1947, näitleja ja laulja
  • Karol Kuntsel (37) 21. august 1979, näitleja
  • Taavi Immato (28) 21. august 1988, laulja


Jäär 21. märts – 20. aprill
Iga ettevõtmine nõuab tohutut pingutust, kuid see on seda väärt. Väikesest projektist, mille kallal juba pikalt pusinud oled, võib saada midagi suurt. Asjasse, millesse seni vaid sinul usku olnud, saavad lõpuks aru ka teised. Analüüsi veidi inimsuhteid enda elus ja säti iseennast tagumisest otsast ettepoole. Kriitika pole halb, kuid liigne enesekriitika võib osutuda hävitavaks. Ennast armastada pole häbiasi.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Aasta teine pool on palju parem ja sa tajud seda. Vana hobi on su ellu tagasi tulnud, kuid sa kardad, et pole selles sama osav, kui aastate eest. Oled küll! See on nagu jalgrattasõit – kui kunagi oskasid, siis oskad ka nüüd.
Ole tasakaalukam ja mitte nii kärsitu. Mõeldes pidevalt, mis tuleb ja saama hakkab, võib märkamatuks jääda see, mis täna on. Reede õhtul võid üle pika aja veini asemel kummeliteed rüübata. Tervisele hea.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Valikud, valikud – kord pole neid üldse ja kord on liiga palju. Võid mängida üki-kaki, kommi-nommi ja lõpuks osutada ükskõik millele, sest su ees ja käes on ainult trumbid! Võitja oled nii ehk naa. Lõpeta minevikus elamine. Jah, vanasti oli taevas sinisem ja muru rohelisem – see on meile kõigile teada, kuid ega praegusel taeval ja maal ka midagi viga pole. Oska näha ka ilu enese ümber, mitte ainult valu. Vingumine ei vii edasi.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
On nädalaid, kus tahaks elu vaadata sõrmede vahelt või üleüldse silmad kinni pigistada, kuid ka selliseid, kus sooviks kahe silmapaari asemel nelja. Käes ongi just selline nädal, sest vaatamist ja imestamist jagub küllaga. Õnnestumisi jagub ohtralt, kuid ära edutuules uhkusest lendu tõuse. Ja vaata, su kõrval on päris toredad inimesed. Mäletad neid ikka veel? Võiksid, sest tänu neile sa täna liugled.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Majanduslik olukord paraneb, kui teed õigeid otsuseid. Võta rahulikult ja mõtle oma sammud korralikult läbi. Vaata, et reaalsus ja unistused segamini ei läheks. Enne kui algab september, jõuad end veel premeerida mõnusa puhkusega. Jah, suvel said sa mõned korrad ujuma küll, kuid kas sa +15kraadisest mereveest soojemat ei tahagi nautida? Viimase hetke reisipaketid on päris soodsad. Haara võimalusest!

Neitsi 24. august – 22. september
Sulle sülle kukkuv võimalus võib muuta su elu nii põhjalikult, et veel augusti alguses ei näinud sa, kus kuu lõpus omadega olla võid. Õnneks usaldad sa elu ja sündmusi, mis su teele pudenevad, sajaprotsendiliselt. Ka sellega, kui teed karjääris totaalse kannapöörde, tuled suurepäraselt toime. Pole ime, kui veel augusti alguses pangas ametnikuna tooli nühkisid ning nüüd joogainstruktorina päikesetervitust teed. Namaste!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Tunneli lõpus on valgus ja tõepoolest – siis tuleb jälle uus tunnel. Võiksid seda juba teada ja oma pettumusi mitte nii suurte krokodillipisaratega välja näidata. Energiat jagub ja mõnusaid olenguid samuti. Minevik võib sind jälitada, kuid kas selle eest on üldse vaja nii aktiivselt põgeneda? Aastate eest ootamatult ja segaselt lõppenud armulugu võiks täna ju ehk isegi jätkuda? Huvi on ja julgust asjadest valjuhäälselt rääkida nüüd juba samuti.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Ära hoia kõike endale, vaid jaga ka teistega. See puudutab nii mõtteid sinu peas kui ka jäätist, mille suurest pakist võiksid sõbradki ampsu saada. Ära tee uisapäisa otsuseid, sest need ei pruugi hetkel õiged olla ja ära anna lubadusi, mida sa täita ei suuda. Kui astud koduuksest välja ja ei tea täpselt, kuhu poole kõndida, siis usalda sisetunnet. Jalad võivad viia sind ühe väga ilusa inimese juurde...

Ambur 22. november – 21. detsember
Loobu, sulge uks, pane punkt. See ei tähenda allaandmist vaid näitab suutlikkust minna eluga edasi! Miks vinduda olukorras, millega mitte keegi rahul pole? Tunned, et kulged oma kaaslasega, kes enne nii lähedane oli, kui paralleelmaailmades. Kolleegidest energiavampiirid tahavad sind tühjaks imeda, kuid vääriskivid su randmetel, kaelas ning kõrvades blokeerivad oma jõuga kõik ründed.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Déjà vu ehk tunne, et oled selles olukorras juba justkui olnud, haarab sind sel nädalal eriti aktiivselt. Aga tegelikult ongi kõik juba olnud ja kõik ongi kordumises, sest sa ei julge uusi ning põnevaid uksi avada. Ujud kui ringikujulises tiigis, mis enam üllatusi ei too ja mis kohe vetikatest kinni kasvab, sina kõige selle keskel. Julge näha ja julge tuulega kaasa minna.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mis tehtud, seda enam parandada ei saa, kuid edaspidi võiksid teha targemaid otsuseid. Õnneks pole kunagi hilja ja sa saad sellest suurepäraselt aru. Energiat jagub ja sa saad hakkama asjadega, millele pole varem mõeldagi julgenud. Tegus nädal ning tiirled kui tuulispask, mis vastupidiselt hävitustööle, kõike enda ümber ja enda elus paremaks ning selgemaks muudab.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Keegi loobib sulle kaikaid kodaratesse, kuid loobi talle üks kena naeratus vastu – see on võimsam! Hoia pea külm ja selg sirge ning kõik läheb hästi. Suuri riske pole mõtet võtta ja end olukordadesse, millega arvad, et toime ei tule, sättida. Suhe, mis kaua ühes punktis vindunud, saab lõpuks hoo sisse – see jõuab kas finaali ning te jääte lihtsalt tere-sõpradeks või asute hoopis koos mõnusa kihisevaga kihlumist tähistama.

Et kõik värsked uudised Sinuni esimesena jõuaksid, telli värske Kroonika paberajakiri SIIT või digiajakiri SIIT!