ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE!

  • Laura Põldvere (28) 30. august 1988, laulja
  • Priit Pärn (70) 26. august 1946, animafilmirežissöör, karikaturist 
  • Kleer Maibaum (44) 28. august 1972, näitleja 
  • Tiit Ojasoo (39) 28. august 1977, lavastaja 
  • Tõnu Kaljuste (63) 28. august 1953, dirigent 
  • Viire Valdma (56) 29. august 1960, näitleja

Neitsi 24. august - 22. september
Vihmapilved on su pea kohalt eemale nihkunud, päike särab ning sina koos temaga. Energiat voolab uksest ja aknast ning ka seksuaalenergia vallatu pada on triiki täis. Oled lõpuks oma kehaga sõbraks saanud ning mõistnud, et kõhuvoldid on tulnud selleks, et jääda. Sinus valitsev mõnus olek ei jää märkamatuks ka teistele ning vallaline Neitsi võib kohtuda kellegagi, kes sunnib suhtlusvõrgustikes oleva “vallalise“ staatuse “hõivatuks“ märkima.

Jäär 21. märts - 20. aprill
Mingi mälestus on sul peas kinni ja see ei lase eluga edasi minna. Õigupoolest on su peas kinni üks inimene, kellele sa alalõpmata mõtled. Armas aeg – anna endast märku, sest tema mõtleb sinust ju ka. Kommunikatsioon on asja nimi, sõber. Sinu nädal on energiast pulbitsev ja võid oma pealehakkamisega nii mõnedki ära ehmatada. Võta rahulikumalt, sest kogu maailma ühe päevaga puhtaks ei korista. Homme on jälle päev.

Sõnn 21. aprill - 20. mai
Võta vastu abi, mida sulle pakutakse. Kuula teiste soovitusi ja õpi vigadest, mida teised teinud on. Ole sel nädalal õpipoisi rollis, sest see tuleb üksnes kasuks. Peole minnes tõmba selga just see riietus, mida sa muidu kunagi kanda ei raatsi, sest nii toredat pidu tuleb uhkemalt tähistada. Vaata ainult, et sa napsuklaasi liiga usinalt ei kalluta – võid ära rikkuda nii uhked rõivad kui ka sõprussuhted. Kõike, mida sülg suhu toob, ei tasu välja öelda ning seda eriti peomeeleolus.

Kaksikud 21. mai - 20. juuni
Tunned end ebakindlalt ja ka kõige pisemad asjad suudavad sind rööpast välja viia. Arvad, et sulle on lubatud rohkem kui teistele, kuid nii see ju pole. Reaalsus võib olla valusam, kui arvad. Kuula vahelduseks enda jutule ka teisi. Kui inimene, kelle eest sind su sõbrad mitmeid kordi hoiatanud on, sind taas reedab, siis ehk tasuks semusid kuulata? Või meeldibki sulle pidevalt haiget saada ja pettuda?

Vähk 21. juuni - 22. juuli
See, et sa haiget said, ei anna sulle õigust teistele südamevalu tekitada. Ole tugev ja sa saad sellest üle, kui vaid tahad. Oled olnud liiga kiirustav, et enda ümber olevaid märke märgata. Jää seisma ja võta rahulikumalt. Mobiiltelefon ei pea pidevalt sees olema ja Facebook avatud. Sul on täielik õigus vähina kivi alla peitu pugeda ja mõtetel settida lasta. Enesega olemise aeg teeb vee selgemaks ja elu on jälle lill.

Lõvi 23. juuli - 23. august
Töökaaslasi ja sõpru näed sa iga päev, kuid kõige lähedasemad on veidi unarusse jäänud. Nüüd ongi õige aeg pidada maha üks korralik suguvõsa kokkutulek. Sul on jaksu anda, kuulata ja aidata ning võid kedagi sel moel aidata rohkem, kui sellest ise aru saad. Tänu sellele saad ka ise jõudu ja usku edasi minna – just nii saadaksegi paremaks inimeseks. Ole linnaruumis oma asjadega pisut tähelepanelikum ja vaata, et su mammona avalikus kohas ripakile ei jää!

Kaalud 23. september - 23. oktoober
Põnevatel uudistel ei ole otsa ega äärt – keegi kihlub, keegi teatab beebiootusest, keegi vahetab töökohta. Mis aga sinu elus toimub? Suurt midagi, sest ega magavale hiirele ju hiir suhu ei jookse. Pea püsti, selg sirgu ja tegudele! Ole ise oma aja ja elu juht. Haara ohjad! Sa oled mingi toidu söömist aastaid vältinud, sest väidad, et see ei maitse sulle. Kui sa ei proovi, siis sa ju ei saagi teada, kuidas see mekib. On aeg jäikadest tõekspidamistest lahti lasta.

Skorpion 24. oktoober - 21. november
Kiire aeg jätkub ka puhkusel olles, kuid tuled kõigega suurepäraselt toime. Nädala keskel hakkab motivatsioon kaduma ja tahaksid kohvikruusi ja hea raamatuga voodisse jäädagi. Võid seda endale lubada, sest rabeletud on küll. Vallaline Skorpion peaks uude suhtesse astudes kohe välja uurima, kas vaatate selle inimesega ikka ühes suunas. Sel moel jäävad hilisemad suured südamevalud ära.

Ambur 22. november - 21. detsember
Mõnus suvebriis hakkab ka Amburite jaoks tasahilju otsa lõppema. Kevadel alanud ja suvel jätkunud meeletu tempo töös ja eraelus muutub rahulikumaks. Detsembris sündinud Amburid peavad õige varsti suuri otsuseid tegema, kuid õnneks saab puhanud pea sellega suurepäraselt hakkama. Mõtled üha enam, kas tegeled igapäevaselt asjadega, millega sa tegelikult tegeleda tahaksid, ja saad aru, et tegeled küll.

Kaljukits 22. detsember - 19. jaanuar
Oma puhkuse augustikuusse jätnud Kaljukits saab nautida suve ilusamaid hetki alles nüüd. Eestist kuskile mujale sõita pole aga kindlasti mõtet, sest silma- ja hingeilu pakub praegu ka armas kodumaa. Klatš ja kõmu, mille keskmesse sattunud oled, sind ei heiduta. Oskad keskenduda heale ja ilusale ning seda jagub õnneks igas Kaljukitse päevas.

Veevalaja 20. jaanuar - 19. veebruar
Ahmid uusi olukordi ja kogemusi. Töökaaslasest või senisest tere-tuttavast võib saada parim sõber, kellega rõõme ning muresid jagada. Naabripoiss, kellega lapsepõlves palli taga ajasid, võib ukse taga koputada, sisse astuda ja jutt, mis kunagi pooleli jäi, saab täpselt samast punktist jätkuda. Saad lõpuks aru, et su elus on palju neid, kes sind armastavad ning rikkus ei peitu rahas.

Kalad 20. veebruar - 20. märts
Pilgutasid korra silmi ja suvi ongi läinud. Ise oled süüdi, et mõnusamad hetked maha magasid, kuid õnneks jõuad veel üht-teist korda saata. Sõpradega seenemetsa või marjule minek on praegu parim idee. Üheskoos moosi keetes läheb ka su enda meel magusamaks. Inimene, kes su kõrval on, hoolib sinust väga. Märka teda, sest pärast on hilja – pilgutad korra silmi ja ta ongi su elust kadunud.

Uus Kroonika on ilumunud - loe värsket numbrit digiajakirjast digi.kroonika.ee!

Kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Kroonika paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/kroonika