Värske Kroonika peategelane Kristjan Jõekalda kaal on läbi aegade palju kõikunud ja seda on tegelikult teleekraaniltki märgata. Mees näeb hetkel välja parem kui eales varem, ent kuidas on ta selle saavutanud?

"Ma ju harrastan kõiki halbu elukombeid: suitsetan, söön kõike, ei tee sporti," tunnistas saatejuht Kristjan Jõekalda Apotheka ajakirjale "Naerata".

Kui ta hiljaaegu koos oma naise Marisega koormustesti tegemas käis, siis öeldi talle pärast koormustesti, et taastumine võtab rohkem aega kui naisel. "Küsisin, kas peab siis kiiremini taastuma? Arst vastas, et otseselt mitte. No milles siis probleem!" pajatab Jõekalda.

Samas võtab ta mütsi maha kõigi jämedate inimeste ees, kes on endaga rahul ja jaksavad olla. "Mulle ei meeldi jäme olla, aga kolmveerand aega oma elust olen ma seda olnud. Nüüd olen suutnud hoida kaalu 89 kilo ringis. Nii kui sellest kaalust üle läheb, on päris hull lugu. Siis hakkan end ikka liigutama," kinnitab ta. Otseselt sporti ta küll ei tee, ent on käinud näiteks Viimsis jalutamas. "Edasi-tagasi teed pooletunnised tiire," rääkis Jõekalda.

Värskes Kroonika numbris vaatab Jõekalda aga tagasi enda kooliajale ning loodab, et tema pojad nii keerulist elu tundma ei pea. Mida ta selle all mõtleb, loe edasi juba värskest Kroonika numbrist digi.kroonika.ee!

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepaketist täpsemalt loe perepakett.ee!

Paberkandjal Kroonika leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika.