Täna ilmunud uudis, millest on jäänud ehk mulje justkui Nordic Hambakliinik ja seal peaarstina tegutsev dr Ivanov ei omaks tegevusluba ei vasta päris tõele.

Kontrollides fakte, on dr. Ivanov omanud alati arstilitsentsi, mille on pärast Tartu Ülikooli lõpetamist talle omistanud 2007. aastal Terviseamet.Nelja aasta tagune juurdlus käib selle üle, et FHK Kliinik OÜ, mis toona tegutses Foorumi keskuses asuvates ruumides, oli saanud küll Terviseameti heakskiidu ruumidele, kuid ametliku loa lõpliku vormistamiseni jäänud ajavahemikul justkui tegutseti ilma lôplikku paberit omamata.

Kliiniku majandusaastaaruannetest nähtub, et toona maksis kliinik ka korrektselt Eesti riigile makse, kliiniku tegutsesid arstilitsentsi omavad doktorid ning Terviseametilt saadud päringu vastusena, ei ole antud ajaperioodil esitatud ühtki patsiendipoolset kaebust kliiniku ega arstide tegevuse kohta. Samuti on väidetud justkui kliiniku vara oleks 27 000 euro ulatuses külmutatud. Küll aga ei ole kusagil mainitud, et see on kôrgema astme kohtu ehk Ringkonnakohtu poolt tunnistatud tühiseks ning antud arest on tühistatud ja edasikaebamisele ei kuulu.

Sotsiaalmeedias on arstile avaldatud tugevat poolehoidu nii patsientide kui ka sõprade seas. Küll aga manitseme meiegi, et alati veenduks iga alustav ettevõtja, et paberimajandus oleks ilusasti korras. Dr Ivanovil on kindlasti alles tema oskuikud käed ja hea süda.

Jaga
Kommentaarid