Maailmakuulus Brasiilia supermodell Gisele Bündchen (36) põrutas enda kaasa Tom Bradyga (39) romantilisse Itaaliasse, täpsemalt Positanosse ja paparatsode tabatud kaadrid on nii sensuaalsed, nagu tegemist oleks vastarmunutega.

Neid pilte vaadates on raske uskuda, et Hollywoodi ühe kaunima paari kooselu oleks 2015. aastal peaaegu purunenud. Tol kevadel sattus Ameerika jalgpalli mängija Brady tööalaselt suure skandaali keskmesse ja stress omakorda tõi temas esile iseoomujooni, mida Gisele kuue abieluaasta jooksul polnud näinudki. Kuigi ta püüdis abikaasat mõista ja tema jaoks olemas olla, ei suutnud ta leppida pidevalt pinges ja tujust ära oleva mehega. Pealegi, seda kõike pidid kannatama ka nende pere ja lapsed.

Seetõttu distantseeris ta end suhtest, võttis aja maha ja käis tihti õe ja sõbrannadega kodust ära reisil. Skandaalid ei lõppenud aga ka siis, sest ühel Prantsusmaa reisil olevat muidu kogu hingega naturaalsust pooldanud Gisele käinud end noa all vorpimas.

Õli tulle valas ka Tom Brady hea sõber Ben Affleck ja tema küllaltki nägus ning nooruke "teenija", kellega koos nii privaatlennukiga Las Vegasesse lennati kui ka koos toidupoes käidi. Seepeale muutus supermodell aga loomulikult armukadedaks ja Tom Bradyt ootas ees tõsine jutuajamine.

Kui aga Brady jalgpallitiimi skandaal vaibus, muutus mees ka eraelus ja lubas end abielu päästmiseks muuta. "Mul on tõeliselt vedanud, et minu ümber on nii palju toetavaid inimesi, eriti Gisele, kes on minu jaoks alati olemas olnud. Olen õnnesärgis sündinud, et olen leidnud sellise hingesugulase," rääkis ta raadiointervjuus. Mõni aeg hiljem kolisid multimiljonärid uue alguse puhul Bostoni piirkonnas asuvasse uhkesse majja.

Brady lubas end taas kokku võtta ja olla Gisele kõrval hea kuulaja. Nende lähedane sõber on öelnud, et kui neil on omavahel kõik hästi, väljendub see ka kirglikus olemises ja igal teisel pildil on nad kas üksteise kaisus või suudlemas.

Ja need värsked Itaalia-reisi pildid seda ka tõestavad! Tegemist oleks nagu vastarmunutega.

Allikas: eonline & popsugar