Endine ettevõtlusminister Liisa Oviir (39) tundis kuue aasta eest abielu lahutades end läbikukkununa, aga samas oli see talle ka kergendus. Liisa eelistab tänaseni vallalise staatust. "Tegelikult pean ma ennast nii ka palju vähem piirama," põhjendab Liisa. 

Keskerakonna ühe asutaja Siiri Oviiri (69) ja endise riigikontrolöri Mihkel Oviiri (74) tütar Liisa Oviir otsustas poliitikukarjääri kasuks pea kolme aasta eest ja võttis eelmise aasta septembris vastu Jevgeni Ossinovski pakkumise asuda ettevõtlusministri kohale. Täna jätkab ta Riigikogus ja… kavatseb kolida oma vanemate lähedusse Nõmmele, sest muidu on tal oma töötempo kõrvalt üksikemana kahe pojaga, kellest üks on 10- ja teine 12aastane, keeruline üksi hakkama saada.

"Septembris oli mul üks vaba päev, üks pühapäev. Ma ei läinud ka kunagi õhtul kella viiest koju. Kui ma isegi ütlesin lastele, et vot täna teen ma tõeliselt lühikese päeva, olen juba poole üheksast õhtul kodus, siis mul süda valutas, kui jõudsin koju alles üksteist õhtul." 

Loe Liisa Oviiri avameelset intervjuud pere, laste ja suhete teemal värskest Kroonika digiajakirjast!

Jaga
Kommentaarid