Väikseset Värska vallast pärit Jaan Roosel õnnestus terve 2012. aasta veeta koos Madonnaga maailmaturneel esinedes. Koos maailmakuulsa muusikuga sõitis Jaan läbi 30 riigi, andes kokku 88 kontserti. Nüüd on Rooset võimalus oma silmaga trikitamas näha ka Tõrva Loitsul!

Jaani roll Madonna kontserdil oli suur – peaaegu iga laulu ajal oli ta laval, kehastudes mõneks tegelaseks. Põhiline oli tema slackline'i etteaste, mida ta esimesed kuud üksi tegi - ta oli vanglast põgenenud kurjategija, kes niiviisi politsei eest põgenes, vahendas 2012. aastal Õhtuleht.

Sel nädalavahetusel on maailmakuulsat eestlast võimalik aga oma silmaga trikitamas näha Eesti suurimal tule, vee ja muusikalavastusel Tõrva Loitsul.

Tõrva Loits panustab sel aastal eriti suurelt superlavastuse showsse, mis kätkeb endas tuleskulptuure, vee- ja vahuetendust, üle 200 tantsijaga koreograafiamöllu. Lisaks näeb palju muid vaatemängulisi efekte, millest paljusid teostatakse esmakordselt ning ainult ühel õhtul.

Tõrva Loitsu selleaastane teema on 25 aastat taasiseseisvumist, mis tõstatab teema Eesti ja eestlaste muutumisest või paigalejäämisest nende märgiliste aastate jooksul. Lavastuse sõnameister on Mihkel Raud.