Pole kahtlustki, et sotsiaalmeedia mängib meie eludes aina tähtsamat rolli ja paljud staarid annavad enda olulistest uudistest märku kas Facebooki, Instagrami, Snapchati või Twitteri teel. Küll on aga hägune piir avalike ja suletud kontode kajastamise vahel.

Tegelikult tuleks aga mõista seda, et kui inimene on enda konto avalikkuse ees sulgenud, siis on tegemist privaatse sisuga ja konto omanik otsustab ise, kellele ta enda informatsiooni jagab ning fotod avalikuks teeb. Seda teed on läinud ka tuntud raadiohääl Maris Kõrvits, kes hoiab enda postitusi pigem väiksema ringi jaoks.

Küll aga on ta hoiatuseks kirjutanud konto kirjeldusse info nendele inimestele, kes tema privaatset sisu loata levitavad. "Siit kontolt loata fotode kopeerimisel või kasutamisel nõustud leppetrahviga 5000 eur," kirjutab Maris Kõrvits enda Instagrami kontol. Möödunud kevade seisuga on see summa võrreldav endise peaministri Taavi Rõivase kuupalgaga, milleks oli 5288,40€.

Siiski hoiab enda kontot avalikuna Henry Kõrvits ehk Genka, kelle sotsiaalmeediast aeg-ajalt ka pereteemalisi postitusi leiab. Nii et jälgigem aga muretult nende tegemisi läbi Genka silmade!

Jaga
Kommentaarid