Kroonika korraldataval galal Eesti Meelelahutusauhinnad kuulutatakse võitjad välja juba 17. mail. Võitjad saavad endale päris ehtsa 24karaadise kullaga kaetud kroonimisõunad, mille disainis MARION ISABELLE VARIK (34) neli aastat tagasi.

Toona sündis idee – kuna sündmus on glamuurne ja suursugune ning eesmärk on tunnustada meelelahutusilma tegijaid, sai auhinnaks kuningate atribuutikast tuntud kroonimisõun! Marion Isabelle sõnul algab tema töö mudeli loomisest ja vormi valmistamisest.

Seejärel paigaldab ta õunale väikesed detailid ja siis lihvib, poleerib, glasuurib ja kuldab seda. Õunad läbivad kokku kolm põletust. Kuna need sünnivad käsitööna, on kroonimisõunad kõik ainulaadsed ja kordumatud.

Ühe muna valmimine koos põletustega võtab aega keskmiselt kaks nädalat. „Viimasena lisan neile võitjate nimed, kui vahetult enne sündmust neist mulle suure saladuskatte all teada antakse,“ muheleb kunstnik. Marion valmistab tänavugi meelelahutusauhindade galaks ligi neliteist kroonimisõuna, millele lisanduvad tagavaruõunad.

Viperusi esineb ikka – õunad võivad puruneda viimase lihvi andmisel või kui selle üleandmisel peaks keegi komistama ja õun kildudeks maha pudenema! Kallis lugeja, mine juba täna Kroonika veebiküljele meelelahutusauhinnad.kroonika.ee ja hääleta oma lemmikute poolt!

Jaga
Kommentaarid