Populaarne fitness-, toidu- ja elustiiliblogi Paljas Porgand autor Merilin Taimre kirjutas avameelselt enda otsusest rindu suurendada ning ning vastab igati meelierutavale küsimusele - kas ta suurendas rindu fitnessmaailma surve tõttu?

Merilin Taimre sõnul ei häbene ta enda otsusest piltide ja jutu näol lugejatega jagada, sest nagu ka tema blogi nimi ütleb (Paljas Porgand) - on ta avameelne ja läbipaistev ning räägib asjades nii nagu nad on. Ilma ilustamata.

Kuna Merilin on korduvalt viidanud karmile bikiinifitnessi maailmale ja sellele, kuidas naised teevad võiduks kõike, siis loomulikult tekkis mõningatel fännidel küsimus - kas ta tõepoolest suurendas rindu seetõttu, et nõnda fitnessimaailmas paramini läbi lüüa? 

Loe tema avameelset postitust SIIT!

Sarnaselt Merilinile tahtis ka fitnessi treener Egle Eller-Nabi enda trimmis kehale naiselikke vorme anda ja käis 2012. aasta juunikuus iluoperatsioonil. "Bikiinifitness on selline kategooria, kus on ülimalt oluline naiselik, sportlik ja proportsioonis keha, seega kindlasti oli selles võistlemisel ka oma osa minu otsuses," põhjendas Egle enda rinnasuurendusotsust fitness.ee'le.

Jaga
Kommentaarid