• Voldemar Kuslap (80) 24.09.1937, laulja ja näitleja
  • Raimo Pass (56) 22.09.1961, näitleja
  • Christopher Rajaveer (27) 22.09.1990, näitleja
  • Egon Nuter (62) 23.09.1955, näitleja
  • Natali Lohk (32) 23.09.1985, näitleja
  • Andra Teede (29) 23.09.1988, “Õnne 13” stsenarist
  • Birgit Sarrap (29) 24.09.1988, laulja
  • Jaan Sööt (53) 26.09.1964, muusik
  • Taavi Rõivas (38) 26.09.1979, poliitik
  • Lenna Kuurmaa (32) 26.09.1985, laulja
  • Andrus Värnik (40) 27.09.1977, odaviske maailmameister
  • Aivar Tommingas (62) 28.09.1955, näitleja
  • Villu Talsi (29) 28.09.1988, folkmuusik, Curly Strings mandoliinimängija

Jäär 21. märts – 20. aprill
Anarhistlik mõtlemine ja jäärapäisus viivad sind unistustele lähemale. Võib öelda, et suisa unistuste juurde. Võimalus, millest nüüd kinni haarata saad, on uskumatult hea. Ära kahtle, vaid usalda. Oled midagi või kedagi väga pikalt taga ajanud – siruta käsi ja haara. See on sinu nädal, sarviline!

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Nüüd on õige aeg mõelda, kellega tasub suhelda ja kellega mitte. Üks inimene, keda sa imetled, röövib kogu su energia. Oled kui tühjaks pigistatud sidrun. Mõtle, kas see on seda väärt.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Leiuta, disaini, ehita! Kaksikutega on kosmiline jõud, mis paneb kõik ideed veerema. Kui tunned end kesknädalal väsinuna, ära anna alla, vaid põruta edasi. Kui pidurdud, siis kihutab keegi sinust mööda. Su partner tahab sulle midagi öelda. Võta aega ja kuula teda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled sel nädalal kõrvaltvaataja rollis. Sul on suurepärane koht parimal tribüünil, kus luristad kokteili ja jälgid mõnuga, kuidas kaaslased hullumoodi kihutavad. Las kihutavad! Homme on samuti päev ja siis on ka sinul võimalus kaasa lüüa. Praegu aga naudi, sest keegi peab seda ka tegema. Vaata, et sa oma otsekohese ütlemisega kellelegi haiget ei tee

Lõvi 23. juuli – 23. august

Oled täpne ja sul on jaksu tegeleda toimetustega, mida oled pikalt edasi lükanud. Kõik uksed on valla ja valla on ka su süda. Usalda ennast ja oma kõhutunnet. Lase end juhtida sinna, kuhu süda kisub ja jalad viivad. Võid sattuda täiesti uude keskkonda, uute inimeste keskele ja see on üksnes hea.

Neitsi 24. august – 22. september
Oled väsinud. Kui su energiaallikaks oleksid patareid, siis tahaksid need nüüd välja võtta ja end mõneks ajaks riiulile puhkama sättida. Samas oled tundlik ja õrn. Võib öelda, et sinu nädal kulgeb mahedal romantikalainel. Suured rapsimised lükka edasi, naudi küünlavalgust, imalaid armastusfilme ja mõnusat veini.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Pead tegema suuri otsuseid, mida sa kuidagi teha ei taha. Juhindudes intuitsioonist jõuad õigete tulemusteni. See tähendab aga seda, et pead kiirelt tegutsema. Su kaaslane tunneb, et oled temast igas mõttes tugevam. Anna talle märku, et nii see siiski pole ja et tal on sinu edus suur roll.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Skorpion kulgeks justkui paralleeluniversumis, kus kehtivad omad reeglid ja kokkulepped. Libised kõikidest lubadustest üle ja teed täpselt seda, mida tahad. Sel moel tegutsedes oled varsti üksi ja omadega plindris. Eraelu on täis draamat ja pisaraid. Pinnale võib ujuda üks eriti vana ja sügavale maetud saladus, mis su tänase elu pea peale lööb.

Ambur 22. november – 21. detsember
Amburi energia voolab sõna otseses mõttes voodisse – see on paik, kus sa oleksid ja kust sa kuidagi lahkuda ei taha. Kui võimalik, teed sa voodis arvuti kaudu tööd ja sooritad ka kõik ostud läbi kõikvõimsa Interneti. Ka eraelu kisub sind linade vahele.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Säilita salapära! Oled kõikide oma tunnete ja mõtetega otsekui kandikul ja huvi sinu vastu kipub raugema. Poe õige pisut kookonisse tagasi ja sa näed, kuidas inimesed hakkavad sind rohkem uudistama. Sel nädalal teed midagi sellist, mis suuremal või vähemal määral su elukvaliteeti muudab. Allkirju andes ole ettevaatlik.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sügisväsimus kipub võimust võtma ja nohune nina tirib sind voodisse. Sulle käib kõik närvidele – ka kella tiksumine seinal. Hinga sügavalt sisse ja välja ning ära lase end pisiasjadel rööpast välja viia. Proovi pilti veidi suuremalt näha ja mõtle lisaks homsele ka ülehomsele ja järgmisele aastale. Suhterindel soovid rahu. Sulle meeldib, et keegi on sinust hullupööra sisse võetud, kuid sind ahistab tema liigne aktiivsus.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Korraldad romantilise õhtu, mis viib täpselt selleni, mida ootasid. Su partner on sinusse kõrvuni armunud – seega on ta sul peos. Oled sarmikas ja köitev. Edu eraelus tagab edu ka töistes tegemistes. Vaata ainult, et sa oma töökollektiivist uut silmarõõmu ei leia, sest siis lendab rahulik elu uppi!

Jaga
Kommentaarid