• Daniel Levi Viinalass (30) 02.01.1988, laulja
  • Leonhard Lapin (70) 29.12.1947, kunstnik, arhitekt, luuletaja
  • Külliki Saldre (65) 29.12.1952, näitleja
  • Anne Reemann (55) 30.12.1962, näitleja
  • Paavo Järvi (55) 30.12.1962, dirigent
  • Kersti Kaljulaid (48) 30.12.1969, Eesti president
  • Henry Kõrvits (43) 30.12.1974, räppar
  • Sirje Helme (69) 01.01.1949, kunstiajaloolane, KUMU direktor
  • Kärt Kross-Merilo (50) 01.01.1968, näitleja
  • Koit Toome (39) 03.01.1979, laulja
  • Hannes Kaljujärv (61) 04.01.1957, näitleja
  • Alar Sikk (52) 04.01.1966, alpinist

Jäär 21. märts – 20. aprill
Hoia pea selge ka siis, kui elu on põletavalt kuum. Lood head tuju nii endale kui teistele ja võid selle üle üksnes rõõmu tunda. Suhtetandril pead palju otsast alustama. Mingid jutud on rääkimata, sõnad ütlemata ja see tekitab pinget. Nüüd algav romaan saab rajatud väga tugevale vundamendile, sest Jäär on selleks valmis rohkem kui varem.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Praegu on põnev aeg, kuid sa oled vana rahu ise. Proovi mitte üle pingutada. Lase kõigel loomulikult kulgeda. Kui rapsid tühja, oled varsti siruli ja tõbine. Kipud liiga kergelt ärrituma ja enda halba tuju teiste peal välja elama. Su süda on erinevaid tundeid täis. Sulle meeldib mitu inimest ja sa ei tea, mida sa neist ootad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Vaata ajagraafik üle ja sõelu sealt see välja, mida päriselt tegema ei pea. Sul on toimetamisi liiga palju ja sind ennast on liiga palju - emotsioonid ajavad üle ääre. Samas aitab praegune su olek kõige paremini saavutada seda, mida tahad ja seda just armastuse vallas. Kannatlikkus hakkab otsakorrale jõudma ja asud tegudele. Teisele poolele su aktiivsus õnneks meeldib.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Ära räägi kõigest kõigile. Kipud oma mõtted valjuhäälselt välja ütlema ja see ei tule sulle kasuks. Õigupoolest tasuks sul nüüd hoida eriti madalat profiili. Armusuhtes on tunda draamahõngu. Sulle loobib kaikaid kodaratasse su kõige parem sõber. Võib see tingitud olla sellest, et sa ei kuula ta soovitusi või on ta lihtsalt su õnne üle kade? Mine sa võta kinni...

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kuulud võitjate ringi. Lõvi võib täiesti õigustatult rusikatega vastu rinda taguda ja end kõvahäälselt kiita, sest sa oledki tegija! Proovi teiste soovitusi tagasihoidlikumat joont hoida mitte kuulda võtta, sest madallend pole sinu jaoks. Armuelus on sul palju südamel. Tahad enda tundeid kellegagi jagada, kuid ole hoolikas, kellele end avad.

Neitsi 24. august – 22. september
Õpi ütlema "ei", sest sa ei pea kõiki asju tegema, kõiki aitama ja igal pool kohal viibima. Kipud kiiresti väsima ja õigupoolest on see hea - muidu sa ju ei puhka. Suhtes astud kaaslasega ühte jalga. Mõistmine on viimasepeal, suisa nii hea, et lõpetate teineteise lauseid. Neitsi, kes pole veel kaaslast leidnud, võib sel nädalal hullupööra armuda.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Oskad teha õigeid otsuseid. Tead, et oled päris vägevate asjadega hakkama saanud ja nüüd on aeg tehtut imetleda. Su liigne enesekriitika on asendumas sisemise rahuga. Inimsuhetes oled erk ja ärev. Miski ei jää varju ja märkamatuks. Proovi olla rahulikum, sest võid oma liigse hooga teise poole ära ehmatada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Igatsed vaikust ja rahu ning seda sa hetkeks ka saad. Miski ei sunni sind tõttama, kui sa just end ise selleks ei sunni. Ideaalne nädal mõtete mõlgutamiseks ja asjade selgitamiseks. Mõtle, mida sa elult, eneselt ja teistelt ootad, mida teha tahad, millisele rajale astuda soovid.
Inimsuhetes kipud kedagi liigselt omastama. Lase ta oma liiga tugevast haardest lahti ja näed, kuidas kõik veelgi paremaks läheb.

Ambur 22. november – 21. detsember
Võta rahulikumalt! Sel moel edasi kihutades alustad uut aastat väsinult ja loiult. Tõsi, rauda tuleb taguda seni, kuni see on kuum, kuid usu – midagi ei juhtu, kui sa tempot aeglustad. Armuasjadega on sul hästi. Sul on kõik paigas nii südames kui kahe kõrva vahel. Inimene, kes sulle silmadesse vaatab, on absoluutselt õige

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Tüdimus ja laiskus on Kaljukitse kontidesse jõudnud. Sa ei viitsi lillegi liigutada ja tegelikult pole ju vajagi. Laenuta mõni hea film, tõmba jalga villased sokid ja kraba sõrmede vahele kakaokruus – see ongi kvaliteetaeg! Töistes ettevõtmistes pead praegu edu nimel paari reeglit rikkuma. Aus nagu sa oled, tekitab olukord veidi peavalu, kuid tea, et see on parema homse nimel.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Juba tuttav elurütm ja –kulg sobib sulle ideaalselt. Iga muutus ärritab sind. Kui nii, siis sõua selles rahulikus vees, milles praegu oled, sest jaanuari teine nädal toob kõrgemad lained. Päris orkaan saabub veebruaris ja seda ka armastuses. Siis hoia piip ja prillid!

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Pühitse pühapäeva ja vabasid hetki. Nutitelefon vaheta nuppudega telefoni vastu, sest muidu sa lihtsalt ei lõõgastu. Miks sa arvad, et pead 24/7 kättesaadav olema ja pidevalt stardivalmis? Ei pea! Ka sul on õigus lihtsalt olla. Kui tüütu ülemus sulle asu ei anna, siis ehk on aeg uus töökoht otsida? Ära karda muutusi, sest need, mis nüüd aset leidma hakkavad, on üksnes head. Suhtes kipud tülitsema.

Jaga
Kommentaarid