• Andres Dvinjaninov 54 20.11.1963, näitleja
  • Urmas E. Liiv (51) 17.11.1966, režissöör ja saatejuht
  • Hendrik Toompere jr (31) 17.11.1986, näitleja
  • Tõnis Mägi (69) 18.11.1948, laulja
  • Monika Tamla (46) 18.11.1971, uudisteankur
  • Ragne Veensalu (31) 18.11.1986, näitleja
  • Kadri Voorand (31) 18.11.1986, laulja
  • Tiit Sukk (43) 21.11.1974, näitleja
  • Joonas Hellerma (33) 22.11.1984, kultuuriajakirjanik
  • Üllar Saaremäe (48) 23.11.1969, näitleja ja lavastaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Oled juhtoinas, kelle sõna kuulatakse. Proovi siiski enda on-off nupp üles leida ja kasuta seda vajadusel – kui oled väsinud, siis astu sammuke kõrvale ja puhka. Ära karda, sest rongist sa maha ei jää. Sa oled ju vedur! Keegi paneb su silmad särama ja õnneks ei näi see sära õige pea kustuvat.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Pime aeg sind ei rusu, vastupidi, oled energilisem kui eales varem. Just nüüd väljendub kõige paremini su loovus. Sa leiad sarnaste huvidega inimesi. Vaata ainult, et sa mingit heleroosat unistust enda peas liiga suureks ei paisuta, sest kui see nagu mull katki läheb, oled rööbastelt maas.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Oled õigel ajal õiges kohas: argised tegevused lippavad kui lepse reega. Selle eest võid aitäh öelda vaid iseendale. Abi on vitamiinipurgist ja treeningutest, millega alustanud oled. Sõbrad ja tuttavad on sind hetkeks maha jätnud, kuid mitte unustanud. See, et nädalalõpp kodune tuleb, on üksnes hea. Saad sellest lihtsalt veidi hiljem aru.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Elad mõnusalt turvalist, ent romantikat täis elu. Suhted tööl ja koolis on korras ning ka isiklikus elus sujub kõik veatult. Jõudu annavad sugulaste ja lähedastega koosviibimised, lihtsad tee- ja küünlavalgusõhtud. Proovi endas selgusele jõuda, kas töö, mida sa teed, sind ka vaimselt toidab. Kui ka õhus olevatele küsimustele vastused leiad, läheb nädal korda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Nädala algab tundeküllaselt. Üllatus tuleb sealt, kust sa oodatagi ei oska. See paneb sind tegutsema ja tiivustab - oled ideid otsast otsani täis. Proovi hoogu, mis sul sees on, maksimaalselt ära kasutada. Rõõmsa virrvarri keskel vaata aga, et keegi sind ära ei kasuta. Üks inimene viskab sulle silma, kuid tema plaanid ei pruugi olla ausad.

Neitsi 24. august – 22. september
Sa ei saa end vabaks lasta, sest su mõtted keerlevad tegemata tööde ja kohustuste ümber. Õnneks tõotab nädala teine pool rahulikum tulla. Selleks, et kõike nautida saaksid, proovi nädala alguses oma aega paremini planeerida.
Tunned, et vajad vaheldust. Selleks ei pea sa siiski kuskile sõitma. Liigu mõnel päeval mööda harjumuspärasest erinevat teed ja nii saadki uutmoodi hoo sisse.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Lähed enda tahtmiste nimel üle laipade. Kas su soovid on õilsad ja sa tankina ülesõitmise üle hiljem ka uhkust tunned, on iseasi. Liigne tempo niidab jalust oktoobrikuu alguses ilmavalgust näinud Kaalud. Kõlab ehk siivutult, kuid flirt, erootika ja seks on need, mis sind sel nädalal püsti ja vaos hoiavad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Keskendu iseendale, sest teistele ja teiste nimel oled sa toimetanud liiga pikalt. Oled end kaotamas. Sa ei saa aru, kes sa oled ja kuhu liigud. Veenus pakub sulle romantikat ja muhedaid veiniõhtuid. Proovi ilust ja naudingutest, mille keskele satud, maksimum võtta. Kui põgusast tutvusest saab lühike suhe, ära asu kedagi süüdistama – vahel lihtsalt läheb nii ja tegelikult oli see napp ühine aeg ju tore.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sulle väga lähedane inimene tahab su jalge alt vaiba ära tõmmata. Saad vihjeid siit ja sealt, kuid sa ei oska neist sõnumeid välja lugeda. Surfad netis ja telefonis ning raiskad aega ebaolulisele. Proovi keskenduda. Kui sa ebaolulisele nii palju aega raiskad pole ime, et olulisem tähelepanuta jääb. Ja see olulisem on inimene sinu kõrval. Näed sa teda?

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Aasta viimane kuu toob sulle kaela portsu ülesandeid ja kohustusi. Õnneks tuled nendega toime – pareminigi, kui sinult oodatakse. Ürita enda mõtted ja energia ühtlasemalt jaotada, sest muidu saavad su patareid tühjaks varem, kui sooviksid. Nii palju naeru ja lõbusaid inimesi pole sul käesoleval aastal üheski nädalas olnud.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Oled emotsionaalne ja täis tundeid, mis igast otsast välja tahavad pursata. Nutad, naerad, kallistad ja tõukad eemale – seda kõike ühes päevas, ühes tunnis, ühes hetkes. Sa ei tunne end ise ära ja lähedased ei mõista sind samuti. Nüüd oleks aeg üks mõnus matte-tee ligi võtta, end sooja pleedi sisse kerra tõmmata ja lihtsalt olla. Kogu aeg ei pea rabelema ja toimetama. Vaikelu tuleb praegu igati kasuks, sest void öelda emotsioonidetulvas sõnu, mida hiljem kahetsed.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mõnus soe romantikalaine liigub sinu suunas ja haarab sind endasse. Sujuv, sotsiaalne ja sensuaalne nädal, kus võid võita kellegi südame või lotomängu. Avastad endas ande, millest varem aimugi polnud, ja mõtled, kuidas sellest kasu lõigata. Keegi aitab sind selles ja uued rahavood võivad õige pea voolama hakata. Nädala teine pool võib tuua ootamatuid sekeldusi, mis lõppevad õnneks positiivselt.

Jaga
Kommentaarid