• Luule Komissarov 75 11.08.1942, näitleja
  • Väino Aren (84) 11.08.1933, näitleja
  • Tõnu Kilgas (63) 13.08.1954, näitleja
  • Mihkel Mattisen (41) 13.08.1976, muusik
  • Marika Vernik (60) 14.08.1957, näitleja
  • Mare Väljataga (61) 16.08.1956, laulja ja laulmisõpetaja
  • Kaili Närep (47) 16.08.1970, näitleja
  • Kadri Rämmeld (41) 16.08.1976, näitleja
  • Konstantin Vassiljev (33) 16.08.1984, jalgpallur
  • Jüri Luik (51) 17.08.1965, kaitseminister
  • Andrus Kivirähk (47) 17.08.1970, kirjanik

Jäär 21. märts – 20. aprill

Sa pole rahul olukorraga, milles oled, kuid vaata peeglisse – oled selle ise endale tekitanud. Õnneks annab kõike parandada ja kui sa nüüd end kätte võtaksid, muutukski elu kraadi võrra paremaks. Ära karda õppida ja kogeda uusi asju. Valele bussile istudes võid sõita võõrasse, kuid palju sobivamasse paika.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Kui inimene on kõigega rahulolev, siis on midagi valesti. Sina õnneks pole ja see näitab, et oled kuhugile teel - parema homse suunas, mis juba käegakatsutav on. Su silmarõõm paneb küll südame kiiremini põksuma, kuid miskipärast räägite omavahel vähe. Ava ennast rohkem – jõuate sel moel teineteisele ligemale.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Tahad kangesti kuskile kuuluda ja ootad kellegi heakskiitu. Ära oota tänu, sest seda ei pruugi tulla. Õnneks mõistad õige pea enda väärtust ning oskad end vastavalt hinnata. Premeeri end väikese puhkuse, mõnusa õhtusöögi või portsu augustikuiste maasikatega. Oled seda väärt.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Tahad korda saata nii palju asju, et ei tea, millest alustada. Istud ja mõtled ning aeg muudkui lendab. Lihtne soovitus – alusta algusest. Ka kõige väiksem muutus võib korda saata suuri asju. Vaata, et sa kedagi õpetama ei kipu – tänu asemel võidakse sind hoopis hingepõhjani solvata.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Pikalt naerul püsinud suu kipub tõsisemaks muutuma. Mõistad, et paljud suveplaanid jäid täide viimata ja soovid täitmata. Ära planeeri nii pikalt ja keskendu pigem aega ning hetke. Kalendrisse täpisteadlase kombel plaane vedades ei jõua sa kaugemale kui spontaanselt kulgedes.

Neitsi 24. august – 22. september

Oled enneolematult heas tujus ning nädal tõotab tulla suurepärane. Kui keegi sind maa peale tagasi tahab tirida, siis ära lase – on sinu hetk ja sinu aeg lennata ja nautida! Nädalavahetusel armu, pidutse ja tantsi laual.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Kui sul praegu hing rahul pole, siis millal üldse on? Kõik oleks justkui korras, kuid ootad veelgi enamat. Mõtle neile, kel läheb sinust kordades kehvemini ja kes suudavad siiski naeratada. Oled lihtsalt tänamatu, kui sa olukorda nautida ei suuda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Näed teiste silmas palki ja enda silmas samuti. Otsid vigu siit ja sealt ning leiadki. Õnneks kulgeb teravas rütmis üksnes nädala esimene pool. Teine seevastu tuleb zen-hõnguline. Pole ime, kui leiad end reedel indiaani higitelgist või mõnelt sensuaalselt massaažiõhtult.

Ambur 22. november – 21. detsember

Elu naeratab – naerata vastu! Haara nüüd ohjad ja kappa nähtamatu tuliratsu seljas läbi eriliselt emotsiooniderohke nädala. Usalda intuitsiooni, kõhutunnet ja põues elavat alter-ego, sest kõik see juhib sind unistuste suunas. Ütle häid sõnu ja saad neilt ka teistelt vastu.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Üks asi võiks olla nii ja teine asi naa – arutleda ja kurta sa oskad, kuid tegutseda miskipärast mitte. Võta midagi ette ja hakka vaikselt toimetama. Miski ei muutu iseenesest, kui sa ise seda mingist otsast tagant ei tõuka. Joo vett ja jälgi tervist, sest ka südasuvel võib gripp kimbutada.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Astu uude päeva uue suhtumisega ja võta mingisse asja, milles oled seni jäigal seisukohal olnud, teine suhtumine. Vaata, kuidas sujuma hakkab. Oled see, kes puhub seisma jäänud purjekale tuule tiibadesse ja soiku jäänud tegemistele elu sisse. Kasuta energiat, mida sinus sel nädalal on, ära töös ja eraelus.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Inimene ei ole loodud üksinda toimetama. Tahad kõikide asjadega omapäi hakkama saada, kuid mõistad, et ei saa. Õnneks pole hilja abi küsida ja sõbradki, kes alati sinu kõrval olnud, endiselt olemas. Keera kokku üks maitsev tort ja kutsu nad endale tänutäheks külla.

Jaga
Kommentaarid