// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Liis Lemsalu (24) 20.10.1992, laulja
  • Liina, Lily ja Leila Luik (31) 14.10.1985, maratoonarid
  • Yana Toom (50) 15.10.1966, poliitik
  • Erkki-Sven Tüür (57) 16.10.1959, helilooja
  • Mikk Saar (36) 17.10.1980, laulja
  • Jüri Muttika (39) 18.10.1977, teleajakirjanik
  • Jon-Arnold Mikiver (27) 18.10.1989, trummar
  • Aivar Pohlak (54) 19.10.1962, jalgpalliliidu president
  • Maia Vahtramäe  (25) 20.10.1991, laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Hektiline nädal on möödas ja aeg hinge tõmmata käes. Eelmisel nädalal said aimu, kui haavatav sa tegelikult oled ja proovid nüüd veidi paksemat nahka kasvatada. See tuleb sulle üksnes kasuks. Sinu ümber tiirutab juba pikemat aega inimene, kes annab üsna selgelt aimu, kui palju ta sinust hoolib. Võta silmaklapid eest ja märka teda.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Proovid ajada oma asja, kuid  keegi või miski on su teel ees. Ära ärritu, sest kannatlikkus ja rahu on see, mis sind loodetud tulemuseni viib. Oled liiga kaua üritanud ja nüüd, viimasel hetkel, püss põõsasse visata, oleks ilmselge rumalus. Väldi tülisid ja intriige.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Su energiatase on laes ja lootused kõikides ettevõtmistes kõrged. Peavadki olema, sest oled tõelises sõiduvees – kõik, mida ette võtad, saab tehtud ja unistused täituvad riburadapidi. Ära uljusega siiski liiale mine. On oht, et kui sul praegu midagi ebaõnnestub, oled eriliselt löödud ja kapseldud endasse.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Tööl või koolis võib ju pingeid olla, kuid õnneks sujub kodune elu laitmatult. Sobiv nädal kodu sisustada ja uute meeliergutavate esemetega tubadesse värsket energiat tuua. Oma kallimaga ei pruugi sa praegu kõiki asju ühte moodi näha, kuid olles veidi järeleandlikum ja mõistvam, sujub ka isiklikus elus üpris mõnusalt.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sotsiaalses elus puhuvad täiesti uued tuuled. Suisa sellised tuuled, millised pole Lõvi sarmikat lakka varem silunudki. Ära lase töö- ja koolipingetel enda energiat ja eneseusku hävitada. Seisad mõnele probleemile võibolla liiga lähedal ja ei näe olukorda adekvaatselt. Nüüd tuleks üle pika aja sõpra kuulata ja tema soovituste järgi talitada – see tuleb vähemalt praegu kasuks.

Neitsi 24. august – 22. september
Pakatad  energiast ja loovusest ning üllatad sellega, milleks suuteline oled, ka iseennast. Inimesed soovivad sinu päikesesärast osa saada, kuid sa hoiad nendega mingil põhjusel distantsi. Lase nad pisut lähemale – su privaatsus ei kao kuhugi, kuid sarnase maailmapildiga inimesi võib su enda ellu seeläbi juurde tulla. Oktoobri keskpaik kisub Neitsil ootamatult romantiliseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Miks sa nii isekas oled? Ja keelepruuk on sul samuti selline, et võid viimse kui hingelise eemale peletada! Võta nüüd ometigi veidi vabamalt, ole leebem ja mõistvam ning kontrolli, mida üle huulte välja ütled. Muidu võid ilma jääda inimesest, kes sind poolelt sõnalt mõistab ja sulle alati toeks on.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Soovid, et kõik käiks sinu pilli järgi ja mis seal salata – sellel nädalal käib ka. Oled juba pikalt plaaninud teha midagi sellist, mida varem teinud pole. Nüüd on see aeg käes, sest julgusest sul puudu ei jää. Tuld! Hoia oma tervist, sest ligitikkuv külmetus võib sind pikaks ajaks koduseinte vahele suruda.

Ambur 22. november – 21. detsember
Oled nostalgilises meeleolus ja võid sel nädalal vanade fotode vahele suisa nii ära kaduda, et sind on sealt keeruline üles leida. Tuletada endale meelde, kes sa oled ja kuskohast tuled, pole aga ju üldsegi mitte halb. See aitab aru saada, millise teekonna oled läbinud jõudmaks sinna, kus sa täna oled, ja kes sulle sel teel saatjateks on olnud.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Uus nädal laseb Kaljukitsel hinge tõmmata ja pisut rahulikumalt võtta. Janti on jagunud ja seikluseid, mida meenutada, on rohkem kui küll. Kui sind kutsutakse kampa ettevõtmisesse, mis sind esiti ehmatab ja ohtralt küsimärke tekitab, ütle kindlasti jah! Midagi uut ja põnevat on su elus algamas just nüüd.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Haara ohjad! Oled teadlik eesolevatest elumuutustest ja soovid kõike ise juhtida. Raputa maha negatiivsed inimesed ja negatiivsed mõtted, mis sind su tegemistes pärsivad. Kui keegi ikka järjepidevalt ütleb, et ära tee – niikuinii see sul ei õnnestu, võid sa seda ühel hetkel ka ise uskuma hakata. Su sisetunne ei eksi – see, keda näed reeturina, see päriselt reetur ka on.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Jälgi kella ja püsi graafikus. Pidev hilinemine jätab su ühel hetkel lõplikult reelt maha. Ära ahnitse endale liiga palju tegevusi ja ära ütle kõikidele, kes sind appi kutsuvad, “jah, ma tulen”. Sind on üks ja sa pead end hoidma.

Loe värsket Kroonikat digiajakirjast digi.kroonika.ee!