• Maarja Jakobson (40) 08.12.1977, näitleja
  • Maarja Mitt (34) 08.12.1983, näitleja
  • Raimo Kägu (63) 11.12.1954, ärimees
  • Ülle Madise (43) 11.12.1974, õiguskantsler
  • Marilyn Jurman (32) 11.12.1985, näitleja
  • Mart Kampus (56) 12.12.1961, näitleja ja lavastaja
  • Kirsti Valdstein-Timmer (46) 12.12.1971, teletoimetaja
  • Felix Kark (84) 13.12.1933, näitleja
  • Kadri Lepp (38) 13.12.1979, näitleja
  • Krista Lensin (47) 14.12.1970, Kroonika peatoimetaja
  • Jan Uuspõld (44) 14.12.1973, näitleja

JÄÄR 21. MÄRTS – 20. APRILL

Head uudised on saabumas ja nendega koos eriliselt mõnus tuju. Veedad suurema osa nädalast unistades. Planeerid tulevikku ja mõtled, kuidas sa lähenevad pühad ja uue aasta kallimaga veedad. Su süda on soe ja emotsioonid samuti. Peol võid sattuda kuulujuttude keerisesse. Kõik laheneb sinu jaoks siiski hästi.

SÕNN 21. APRILL – 20. MAI

Tunded keevad üle ja sa ei oska neid ohjata. Hoia inimesest, kes sulle ebamugavalt mõjub, targu eemale – kui teie iseloomud ei sobi, siis nii ongi. Püüa probleemi, millega maadled, rahulikumalt suhtuda. Kui suudad olukorda objektiivselt näha, võid kõik miinused enda kasuks pöörata.

KAKSIKUD 21. MAI – 20. JUUNI

Mõtle täpselt, millele sa oma raha ja aega kulutad ning kellega aega veedad. Sind kutsutakse erinevatesse paikadesse, sinuga tahetakse aega veeta ja sa ei oska “ei” öelda. Õpi see sõna selgeks. Liigne rapsimine annab tervisele tunda. Säti oma vajadused esikohale.

VÄHK 21. JUUNI – 22. JUULI

Hoia lipp kõrgel ja nina pisut julgemalt püsti. Oled palju teinud ja saavutanud ning aeg on selle üle uhkust tunda. Ära lase kellegi halvustavast kommentaarist meeleolul langeda. Tead täpselt, mida väärt oled. Hinda ennast! Nädala teises pooles võid tutvuda põneva inimesega, kelle sarm su jalust niidab.

LÕVI 23. JUULI – 23. AUGUST

Oled peatumatu energiapall, kes muudkui tegutseks. Just seesama hullumeelne hoog veab sind sellest pikast ja vihmasest nädalast kenasti läbi. Proovi ainult meeles pidada, kuhu sa teel oled. Huupi kihutada pole mõtet – sein tuleb ühel hetkel ette.

NEITSI 24. AUGUST – 22. SEPTEMBER

Ära usu kõike, mida kuuled. Kui mingi valdkond sind eriliselt köidab, proovi selle kohta ise infot uurida, mitte suvalistest juttudest järeldusi teha. Usalda vaistu ja sisetunnet. Kui tervis alt veab, võiksid abi otsida loodusravist, sest see mõjub praegu eriti tõhusalt.

KAALUD 23. SEPTEMBER – 23. OKTOOBER

Raha on sul kenasti käes, kuid sama kiirelt on see sealt ka minema voolamas. Haarad kinni igast sooduspakkumisest, uskudes, et hoiad sel moel meeletult kokku. Kas tõesti? Su tujud kipuvad väga kiiresti vahetuma ja su kaaslane ei pruugi seda mõista.

SKORPION 24. OKTOOBER – 21. NOVEMBER

Koostöö ei taha sel nädalal kohe kuidagi sujuda. Su ideed ja head mõtted põrkuvad teiste poolt tagasi ja see muudab sind kurvaks. Veidi nigelam nädal ei peaks sind aga nii palju morjendama. Proovi rääkimise asemel rohkem kuulata. Õigupoolest võiksid nädala veeta kodus kuuske ehtides ja piparkooke küpsetades. Sealt tuleb su jõud.

AMBUR 22. NOVEMBER – 21. DETSEMBER

Keegi proovib sinu üle nalja heita. Ära luba! Naljal on piir ja see, mis nüüd toimub, kipub piiri ületama. Oled hea “mass”, mida voolida. Üks inimene tahab sind mõjutada ja survestada. Kui sa seda tajud, on hea – ära lase tal seda teha! Kui mitte, sipled detsembri lõpuni tema kootud tihedas võrgus.

KALJUKITS 22. DETSEMBER – 19. JAANUAR

Saad selle nädalaga palju tehtud. Mitmed pooleli olnud tööd jõuavad lõpule ja teoks saavad ideed, mis on seni ajukäärudes peitunud. Oled hinge ja südamega kodus ning töistele kohustustele keskendumisega on tükk tegu. Võiksid aja maha võtta, sest nüüd on õige hetk.

VEEVALAJA 20. JAANUAR – 19. VEEBRUAR

Keegi viskab sulle kaikaid kodaratesse. Kui käid välja väga hea idee, võib üks teine inimene selle enda omaks kuulutada ja n-ö rahaks teha. Ole ettevaatlik, kellega enda tulutoovat mõtet jagad. Kipud rahaga lohakalt ümber käima. Laenu andes veendu, et inimene on võimeline tagasi maksma.

KALAD 20. VEEBRUAR – 20. MÄRTS

Kui mäletaksid tehtud vigu, võiksid uusi apse vältida. Kahjuks veab mälu sind viimasel ajal alt ja nii astud ikka ja jälle samasse ämbrisse. Või saab siin ikka mälu süüdistada? Ehk sa hoopis naudidki eksimist ja seda, et teised sind haletsevad ja lohutavad? Aja end maast püsti, klopi põlved puhtaks ja lükka selg sirgu. Hakka elama!

Jaga
Kommentaarid