• Ott Lepland 30 17.05.87, laulja

  • Tajo Kadajas (64) 12.05.1953, laulja

  • Helen-Mari Arder (43), 12.05.1974, laulja

  • Margus Tabor (55) 13.05.1962, näitleja

  • Andrus Vaarik (59) 14.05.1958, näitleja

  • Priit Pihlap (59) 14.05.1958, muusik

  • Anu Välba (43) 14.05.1974, saatejuht

  • Rea Lest (27) 14.05.1990, näitleja

  • Margit Kilumets (53) 15.05.1964, saatejuht

  • Pille Lukin-Kangur (44) 15.05.1973, näitleja

  • Indrek Treufeldt (38) 16.05.1969, saatejuht

  • Pääru Oja (28) 16.05.1989, näitleja

  • Rene Vilbre (47) 17.05.1970, telerežissöör

  • Peeter Vähi (62) 17.05.1955, helilooja

Jäär
21. märts – 20. aprill
Oled oma eluga väga heas punktis. Põhiline on, et astuksid hommikul voodist välja parema jalaga. Proovi hoida naeratus näol ka siis, kui miski sind ärritama kipub. Usalda elu ja rõõmusta kohtumiste üle, mis sel nädalal toimuma saavad.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Ära pidurda! Sul on hea hoog sees, kuid soovid mingil põhjusel end tagasi hoida. Pole vaja. Merkuur annab sulle hoogu, seega saavad nüüd tehtud asjad, mis on ootel olnud. Mis puutub inimsuhetesse, siis – miks sa nii palju pabistad ja ette mõtled? Süda teab, mis juhtuma peab. Lase tal end juhtida.

Kaksikud
21. mai – 20. juuni
Käes on uute alguste aeg. Just nüüd võid alustada mõne põneva projektiga, mis kisub sind endasse aastateks. Haarad enda elul ja tegemistel sarvist ning tunned üle pika aja, et oled iseenda ja oma aja peremees. Veenus lisab sulle seksikust ja sarmi. Pidutse, sära ja suhtle – oled ka romantilisel rindel kõikvõimas.

Vähk
21. juuni – 22. juuli
Tunned endal kadedaid pilke. Mõni inimene kipub sulle soovitusi andma, kuid need ei pruugi olla kõige siiramad. Maikuu pole sinu jaoks parim aeg, kuid sa tuled sellega toime. Kogu ja säästa end juuniks, sest siis on sinu kuu. Armastuses kipud ehitama uhkeid õhulosse ja väikesed romantilised hetked jäävad märkamata.

Lõvi
23. juuli – 23. august
Rahamured vaevavad sind. Ehkki palgapäev on alles olnud, puhub Lõvi kukrus tuul. Õnneks pakutakse sulle põnevat projekti, mis toob ühtteist sisse. Ära oota ainult suuri ampse ja seda, et kõik muutub nüüd ja kohe – sipelgadki ehitavad ju oma kodu okas okka haaval valmis. Kui oskad nautida iseenda seltskonda, naudivad seda ka teised. Proovi rohkem “jah!” öelda.

Neitsi
24. august – 22. september
Su energiatase on laes. Päike paistab Neitsi argipäevas ka siis, kui taevast tegelikult vihma kallab. Oled kui valguskera, kes ringi liikudes teistelegi sära annab. Kõige selle keskel käid aga näiteks romantika-tandrilt suure kaarega mööda. Miks? Mida sa kardad? PS! Proovi alkoholiga mitte liialdada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Kes ei riski, see šampust ei joo. Sulle on kaardid sel nädalal nii kätte mängitud, et sa võidad. Isegi, kui sa milleski kahtled, ära näita seda välja ja mine lihtsalt edasi. Suhetes kipud olema ebakindel ja rahulolematu. Kritiseerid teisi liiga palju, märkamata, et ka sul endal on väikeseid vigu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november
Algav nädal on Skorpioni jaoks otsekui jõulunädal – südames on rõõm ja hinges ootus, silmis sära. Üpris kindel on ka see, et saad kelleltki vahva kingituse. Kingituse teed sa kellelegi ka ise. Ära mõtle liialt palju ette – kui sa ei lase asjadel juhtuda, ei hakka su elus midagi muutuma.

Ambur

22. november – 21. detsember
Sa proovid üheaegselt rooli keerata, tantsu lüüa, puhata, tööd teha. Saad ju ometi aru, et sel moel tegutsedes ei tee sa tegelikult mitte midagi. Kipud lahmerdama ja aega raiskama. Võta paber ja pliiats ning pane oma plaanid kirja. Sinna-tänna kareldes väsitad sa ennast ja teisi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar
Ära loobu, kui su hea plaan esimese raksuga luhta läheb. Proovi asju sammhaaval teha ja mitte liialt pettuda. Tegutse tasa ja targu – gaas põhjas tegutsemine viib küll kohale, kuid mitte alati sinna, kuhu soovid. Olukorrad, millesse satud, teevad kiiresti selgeks, kas inimene su kõrval on õige või mitte.

Veevalaja
20. jaanuar – 19. veebruar
Uued teed ja uued võimalused. Hea nädal vana tolmu maha raputamiseks ning uute ettevõtmistega alustamiseks. Sättides paika iseend, säti paika ka oma kodu – pese aknad, nihuta mööblit. See kõik mõjub värskendavalt ja on sulle vajalik. Valad oma kallima armastusega üle ja pakud talle sellist tähelepanu, mis teeks kadedaks ka kõige ebaromantilisema inimhinge.

Kalad
20. veebruar – 20. märts
Usaldad kõhutunnet ja intuitsiooni ning õigesti teed. Kipud enda nädalasse liiga palju kohustusi sättima – proovi rohkem puhata ja mängida. Su elus on inimene, kellele sa väga meeldid ja sina usud, et tema ongi see õige. Mõtle rahulikult järele, kas sa armastad emotsiooni, mis su elus hetkel on, või inimest ennast.

Jaga
Kommentaarid