Tänaseks 9 aastat Tanja Mihhailovaga koos olnud Mikk Saar ütles suhte algusaegadel, et nende suhe sai alguse seksist - Tanja lähedus panevat ta lausa üle keha värisema!

Kuidaste te aru saite, et teineteisele meeldite?
Mikk: "See oli paar aastat tagasi (intervjuu toimus 2008. aastal) «Chicago» etendusel vist... Ent meeldima hakkas Tanja mulle varem, kuid siis olime mõlemad veel eelmises suhtes kinni. Ühel hetkel, kui Tanja enam kinni polnud, haistsin võimalust.

Tanja: "No tegelikult tuli ta minuga samasse firmasse tööle. Meil tekkis palju esinemisi, kus koos saime laulda ja nii me suhe alguse saigi.Mis teeb Tanja eriliseks?

Mikk: "Temas on kõik eriline. Kuigi ma pole eriline romantik, ajab Tanja mind üle kere värisema! Ja tal on ilusad ümmargused silmad, minu arust on ta Mongooliast pärit! Mind ei häiri tema juures miski, mulle meeldib tema puhul kogu kompott!"

Tanja ja Miku suhe on täna sama kirglik, romantiline kui ka kadestusväärne nagu aastaid tagasi antud intervjuus ning sel suvel tegid nad enda suhte ka ametlikuks.

Kuidas sai Tanja aga abieluettepaneku, kes osalesid pulmas, kuidas korraldada unistuste pulmi ja mis perekonnanime hakkab Tanja kandma - nendele küsimustele saad vastuse Kroonika digiajakirast digi.kroonika.ee!

Jaga
Kommentaarid