Ametist lahkuv USA president Barack Obama (55) pidas eile Chicagos südantliigutava lahkumiskõne, mis tõi pisarad silma nii demokraadil endal kui ka tema naisperel. Küll aga ei osalenud tähtsal sündmusel pere noorim liige, tütar Sasha Obama (15).

Obama kiitis enda kõnes naist Michellet (52), kes võttis enda kanda esileedi raske koorma ja tegi seda suurepäraselt. Lisaks võttis ta ühiskonna murekohad enda südameasjaks ja tegeles nendega aktiivselt.

Veel enam - et suutis ta kõige selle kõrvalt üles kasvatada kaks tublit tütart, Malia (18) ja Sasha. "Meie tütred on üles kasvanud ebatavalistes oludes ja sellest hoolimata on neist saanud suurepärased noored naised," tänas Obama naisperet toetuse, mõistmise ja usalduse eest.

Küll aga muutis noorima tütre puudumine hüvastijätusündmuselt ameeriklased ettevaatlikuks ja loomulikult alustati erinevatele spekulatsioonidega. Nüüd on aga teada, et Sashal oli sel ajal koolis eksam ja kohusetundliku õpilasena oli ta seal kohal. Sasha Obama õpib Washingtoni mainekas erakoolis Sidwell Friends.

Jaga
Kommentaarid