VÄRSKES KROONIKAS | Skandaalne kupeldamisjuhtum kogub tuure!

Seoses kupeldamisjuhtumiga, kuhu on segatud nii eksmiss Laura Kõrgemäe kui ka ärimees Iraj Zand, on politsei üle kuulanud juba sadakond tüdrukut. Süüdistuse esitamiseni Kõrgemäele ega Zandile ei ole prokuratuur veel jõudnud, ent skandaal on omavahel karvupidi kokku ajanud kaks telekanalit!

Oktoobris lahvatanud kupeldamisskandaali lisandub aina uusi peatükke – Põhja Prokuratuuri vanemprokuröril, endisel lapsteletähel Saskia Kasel tuleb asjas läbi hekseldada üha enam informatsiooni. Kõrge stressitase on prokuröritöösse juba sisse kodeeritud. Paari aasta eest tegeles Kask ka Kaur Kenderi lapsporno loomise süüasjaga. Kuna teda tabasid peagi isiklikud rünnakud, Internetis levitati pahatahtlikke väiteid tema ja ta pere kohta, samuti üritati ühe tema pereliikmega selle menetluse pärast isiklikult ühendust võtta, otsustas prokuratuur, et asja võtab üle vanemprokurör Lea Pähkel.

Kupeldamise teemal on teleekraanile toodud aina uusi jätkulugusid kui kuldmune kotist – telesaated „Kuuuurija“; „Seitsmesed uudised“ ja „Reporter“. Esile on nüüd tõusnud ennekõike Iraj Zandi nimi. Laura Kõrgemäe isik on varju jäänud – kuigi just peaosas temaga TV3 reporteri Keili Sükijaineni ette valmistatud uudispomm algselt plahvatas.

Loe pikemat lugu selle nädala Kroonikast.

Värskes Kroonikas veel:

  • Avameelne intervjuu: Tanel Padari ekspruut Kristel Mardisoo saab vägistamisähvardusi
  • Helged pead Andrus Vaarik, Mart Juur ja Olav Osolin paljastavad oma kiilaspäisuse põhjuse
  • Katrin Siska: Hoolimata suurest ettevaatlikkusest läks kõik valesti
  • Tõnu Kark 70! Tippnäitleja uskumatud seiklused filmivõtetel
  • Artjom Savitski suhe purunes
Jaga
Kommentaarid