“Meil oli juba esimest korda kohtudes sügav äratundmine. Meie abielu on kuulikindel otsus,” ütleb Gowri Grand ja vaatab oma hiljuti täisealiseks saanud abikaasale Shantile silma.

12. augustil registreerisid Shanti (18) ja Gowri (22) oma enam kui aasta kestnud liidu ametlikuks. “Pulma-aastapäeva hakkame tähistama siiski 9. juulil, sest aasta tagasi toimus meie jaoks märkimisväärne ja oluline tseremoonia, meie liidu pühitsemine,“ lausub Shanti.

Nüüd peetud pulmapidu oli siiski erilisem kui eelmine – sellest sai osa ka Shanti ja Gowri seitsmekuune tütreke Neytiri.

Kuidas te 9. juulil oma esimest aastapäeva tähistasite?

Gowri: Olime Hispaanias. See oli meie jaoks väga lihtne päev. Võtsime pere kokku ja läksime ühte mõnusasse Aasia bufeesse sööma. Veetsime toreda õhtu. Meie arvates peaks tähistama igat päeva, mitte ainult kindlaid kuupäevi. Ellu tuleb suhtuda nii, nagu iga päev oleks tähtpäev.
Shanti: Meil on peres kombeks, et kui on mingi sündmus, siis peetakse tähtpäevalistele kõnesid. Nii oli ka seekord. Ja Gowri ostis meile imeilusad roosid... Kõik oli väga armas, lihtne ja südamlik.

Kuidas te möödunud kaksteist kuud paari sõnaga kokku võtaksite

Shanti: Kui su kõrval on õige inimene, siis ei tohiks koosolemine raske olla ja meil ei olegi. Meil Gowriga on väga mõnus. Eks ma muidugi nooremana kujutasin oma elu teistmoodi ette. Mõtlesin, et lõpetan kooli ära, lähen Inglismaale psühholoogiat õppima, umbes 30aastaselt abiellun ja 35aastaselt saan lapse. Aga näed, läks veidi teistmoodi ja ma ei kahetse midagi. Armastus tuli ootamatult varem ja see oli sel hetkel ning on tänaseni kõige õigem tunne üldse.

Jaga
Kommentaarid