„Ma saan ähvarduskirju, kus mulle öeldakse, et mind tuleks ära vägistada ja mulle tuleks raudlatiga vastu vahtimist panna. Mis saab siis, kui see inimene mulle päriselt tänaval vastu kõnnib?“ ütleb Kristel Mardisoo, rokkar Tanel Padari ekskallim Kroonikale antud eksklusiivses intervjuus. Kristel on hirmunud...

Iraani-Šveitsi ärimehe IJ Zandi ja Laura Kõrgemäe skandaali keskmesse kisti rohkem kui kuu aega tagasi ka Tanel Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo (29) – ta tembeldati kupeldajaks. Sellele järgnenud periood on Kristelile ja tema lähedastele olnud väga raske.

„Üks asi on minu eraelu, mis ei peaks puutuma teisi, hoopis teine on, kui keegi süüdistab mind kellegi kolmanda väidete põhjal. Võib-olla oleksin tasa, kui see ei mõjutaks mu kõrval seisvaid inimesi, aga täna on asi naljast kaugel,“ räägib Kristel.

Miks oled otsustanud oma loo ära rääkida?

Olen sellel teemal sõnavõtmist väga pikalt kaalunud, jõudnud mitmeid kordi ümber mõelda. Ometi kerkib teema ikka ja jälle üles ning tundub justkui lõputu saagana. Mistõttu pidasin vajalikuks selgitada toimunut ise, mitte ei jäänud ootama, kuni asi ametliku lahenduse leiab, mis võib omakorda kesta pikalt.

Toonitan, et saan rääkida ainult iseenda loo. Võtsin ise ühendust ka politseiga ja olen antud teemal andnud tunnistuse. See omakorda seab mulle kindlad piirid, mida ja millises ulatuses üldse rääkida võin. Ei saa jätta märkimata, et kriminaalmenetluse käigus antud ütlusi ma ilma prokuratuuri loata avaldada ei tohi.

Oled sa mõelnud, millise laviini vallandab see, et oma loo ära räägid?

Jah. Ma ei otsi kellegi haletsust, kuid ma ei taha olla avalikult kupeldaja rollis, see on täiesti vale väide. Kohati elan oma elu raskemaks, aga kui ma ei räägiks, oleks koorem veel suurem ja avalik hukkamõistmine jätkuks. Saan kinnitada, et ma ei ole kupeldaja ja kriminaalmenetluses olen ma tunnistaja. Mitte kahtlustatav, nagu nii mõnigi kiibitseja ehk sooviks.

Lähme päris algusesse. Kuidas sa I.J. Zandiga kohtusid?

Tutvusin I.J. Zandiga 2010. aastal kui olin maalt linna kolinud noor tudeng. Ettepaneku temaga tutvuda tegi mulle üks tuttav naisterahvas, kellega aeg-ajalt sattusime peol kokku. Ka tema on täna avalikkusele tuntud isik, kuid ma ei pea vajalikuks tema nime ära mainida.

Jaga
Kommentaarid