10. juunil Kadrioru pargis aset leidnud heategevuslik Pardiralli kogus vähihaigete laste ja nende perede toetuseks täpselt 97 228, 50 eurot. Sellel aastal müüdi üle 14 000 heategevusliku pardi, millest 11 000 ujusid Kadriorus võidu, ülejäänud aga kogusid heategevuse nimel annetusi ilma võistlemata.

Tänavu juba neljandat korda toimunud Pardirallit korraldab Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit (EVLVL) ning sel aastal toimus see esimest korda koostöös Heategevusfondiga Minu Unistuste Päev. Perepäev Kadrioru pargis pakkus rohkelt avastamist nii suurtele kui väikestele osalejatele, ürituse kõrghetkeks oli kindlasti kõikide soetatud partide koos vette laskmine ja nende võiduujumine.

Pardiralliga kogutud rahast läheb 70% vähihaigetele lastele vajalike ravimite ning muude tarvikute ostmiseks ja nende peredele toetusmeetmete pakkumiseks ning 30% täitmaks raskelt ja krooniliselt haigete laste unistusi läbi neile korraldatavate isiklike unistuste päevade.

Heategevusliku Pardiralli eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Vähihaigeid lapsi ja nende perekondi on võimalik toetada aastaringselt läbi Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu www.vahilapsed.ee.

Samuti on võimalik õlg alla panna haigete laste unistuste päevade korraldamisele läbi Heategevusfondi Minu Unistuste Päev www.minuunistustepaev.ee.

Jaga
Kommentaarid