"Prillitoosi" saatejuht ja laulja Reet Linna tunnistab, et ta tundis hiljutise põlvelõikuse eel tõsist hirmu, sest see tõi pähe küsimuse – kas ma nüüd olengi edaspidi see vanaproua, keda aidatakse bussi? 

Reet Linna (72) võtab istet ühes Tallinna restoranis. Ta näeb välja värskem ja trendikam kui mõni temast poole noorem naishing kõrvallauas. Põlvemeniski operatsioonile järgnenud taastumisnädala veetis Reet kodus, kuid seejärel oli ta taas usinalt toimetamas – võtted "Prillitoosi" tarvis, ülesastumine koos Anne Veski ja Olavi Pihlamägiga kuulsuste õhtul Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumis, näitlejaroll telešõus "Suur komöödiaõhtu", uute laulude salvestamised jne.

Lisaks vanaema roll – tütar Hanna-Stina (42) ja poeg Roberti (33) lastega tegelemine on Reedale ilmselgelt kvaliteetaeg! "Ma olen alati mõelnud, et kõige õudsem asi võib olla see, kui mul keel ära lõigataks, sest ma olen suur lobiseja ja ka minu töö on ju rääkimine. Aga ma ei ole kunagi mõelnud selle peale, et mul jalad alt ära lähevad," ütleb Reet. 

Hoolimata sellest, et Reet Linna pole depressiivne inimene, on temalgi ühel või teisel põhjusel omad madalseisud. "Inimesed paraku ei mõtle selle peale just tihti, et tegelikult söövad need emotsioonid ka neid endid seest."

Jaga
Kommentaarid