Tom Olaf Urb artistinimega Reket on aktiivne Snapchati kasutaja ja viimasel ajal on liigagi tihti tema videotesse ära eksinud Roberta Einer - Eesti ja tegelikult üle maailma üks nimekamaid moedisainereid.

Populaarsete sotsiaalmeedia rakenduste hulka kuuluv Snapchat on üles ehitatud ideele, mis laseb saadetud või üles laetud pilti/videot vaadata vaid teatud aja jooksul ning seejärel kaob see igavikku. Snapchati aktiivne kasutaja on ka Reket (kasutaja Urb.tom) ning Robertaga koos veedetakse nii mõnusad hommikusöögid kui ka romantilised paadisõidud.

Ka Roberta lisas enda Instagrami pildi ilmselt samast paadisõidust ja kirjutab, et iga pühapäeva peaks mööda saatma nii, nagu pildilt näha - koos väga hea seltskonna, naeru ja armastusega.

Kui Instagram on mõneti töödeldud ja veidi hoolikamalt läbimõeldud sisuga rakendus, siis Snapchat teeb sind inimesega tuttavaks veidi lähedamalt, intiimsemalt. Sa näed inimest reaalajas ja õpid teda seeäbi rohkem tundma ning nii mõnigi kord suudavad kuulsused üllatada - nad on igapäevaelus sama lihtsad kui meie ja nende ettevõtmised on lahedad ning siirad.

Just hiljaaegu jagas Reket snapi eriti tervislikust ja maitsvast hommikusöögist ning kirjutas juurde, et mida kõike see tüdruk teda tegema ei pane...

Lisaks Reket on saanud "ampsu" (millest paljud eestlased kindlasti vaid unistada oskavad) Roberta disainisensatsioonist, sest Roberta valmistas või lasi talle valmistada enda disainiga nahast jaki. See on aga taaskord väga eriline žest, sest noor naine on töösse uppumas ning ühe vägeva litrite ja tehnikadetailse kleidi valmistamine võtab kümnel inimesel aega ligi kaks nädalat.

????special one right here. custom menswear jacket, hand embroidery on Linton tweed and leather. #sendnudes #robertaeiner

A photo posted by ROBERTA EINER (@robertaeiner) on

No vot siis! Ei tea kas tegemist on sõbranna või tõesti uue silmarõõmuga? Meie hoiame pöialt viimasele, sest nemad koos oleksid küll musterpaar - kombo kahest andekast, heast ja ilusast!