Ei ole ka televaatajatele jäänud märkamata, et lühikese aja jooksul on Kanal 2st omal soovil lahkunud või vallandatud palju võtmeisikuid - neist vaid mõned on telekanali juht Urmas Oru, programmidirektor Olle Mirme, turundusjuht Pille-Mai Helemäe, meediaanalüütik Margus Paas ja Kanal11 juht Nele Pavel.

Eesti Ekspress on võtnud asja lähemalt uurida ning jõudnud kanali töötajate anonüümsete kommentaaride abil jälile, et puhumas on tõelised muutuste tuuled ning vähemalt osa neist muutustest põhjustab asjaolu, et tulevikus tahab Kanal 2 ise rohkem saateid tootma hakata.

Mitme allika sõnul luuakse uus peaprodutsendi ametikoht, sest Eesti Meedia juhid on pannud tähele seniste koostööpartnerite uhkeid elamisi Viimsis ja Kadriorus ning loomulikult tekitab see neis kiusatuse raha oma majja jätta.  See omakorda aga võib tähendada selliste edukate teletootjate nagu Teet Margna ja Kaupo Karelsoni tulude kahanemist.

Hetkel toodab vaid ERR märkimisväärse osa saateid oma majas („Pealtnägija”, „Ringvaade”, „Suud puhtaks!”, „Hommik Anuga” jne).