Sandra Vabarna on sotsiaalmeedia vahendusel tutvustanud enda fännidele mitmeid erinevaid väljakutseid, milles on ta end viimasel ajal proovile pannud. Üheks väljakutseks oli aga paast, mille kokkuvõtteid ja häid üllatusi ta nüüd ka teistega jagas.

"Jah, paast sai läbi ja see oli tõesti väga mõnus aeg! Ma tundsin ennast palju tervena ja terviklikumana," rõõmustab Sandra. "Tundsin ennast hästi enda kehas ja peas ja nautisin seda aega. Soovitan kõikidele katsetada (mõistlikuse piirides) ja anda oma kehale puhkust ja viia uute väljakutseteni. Võite üllatuda, kuidas keha regeerib."

Siin ka pikemalt tulemustest:

1. Eesmärk: Jätan ära loomsed toidud, kohvi, maiustused, valge suhkru, nisujahu.

Tulemus: super! Veganitoitumine ei olnud üldse raske. Sain suurepäraseid toiduelamusi ja õppisin ka ise väga palju uusi retsepte. Kohviga, maiustuste, suhkru, nisujahuga - polnud mingit probleemi. Kohvi asemel jõin teed; väga suure magusaisu korral natuke tumedat veganišokolaadi; puhast valget suhkrut ei tarbinud ka varem, aga nüüd vältisin ka tooteid, kuhu oli seda lisatud ja sõin mett; nisujahu asendasin teiste jahudega: tatrajahu, kikerherne-, kookosejahuga. Lisaks heale enesetundele kadus ka 3 kg, kuigi sõin päris palju. Ja tundub, et keha on loksunud mingisse ideaalsesse vormi, kus tunnen ennast suurepäraselt.

2. Eesmärk: Veedan vähem aega arvutis/telefonis ja avan neid maksimaalselt 3 tunniks päevas.

Tulemus: see oli kõige keerulisem osa. Sain aru, et mul on täitsa tõsine sõltuvus. Sellega peab edasi tegelema Siiski veetsin mõnel nädalal küll vähem aega arvutis kui tavaliselt ja kindlasti skrollisin ja lugesin uudiseid vähem.

3. Eesmärk: Jätkan igapäevase jooga ja reiki praktiseerimisega.

Tulemus: suurepärane! Tekkis mõnus hommikune rutiin ja päev hakkas pärast seda kohe mõnusamalt, sest keha oli lahti. Jätkan igapäevase joogaga kindlasti! Ja lähen ka reiki koolitusele.

4. Eesmärk: Liikusin iga päev minimaalselt 30 minutit värskes õhus.

Tulemus: Liikusin isegi rohkem! Ja olen nüüd täitsa sõltuvuses värskest õhust.

5. Eesmärk: Ja muidugi olen alkoholivaba, mida ei tarbi juba oktoobrist.

Tulemus: Ei olnud probleemi. Tegelikult ei ole juba oktoobrist alkoholi tarbinud. Väga hea tunne ja palju selgeid õhtuid ja värskeid hommikuid.

Tere! Ma polegi jõudnud kirjutada paastu lõpust! ????Jah paast sai läbi ja see oli tõesti väga mõnus aeg! Ma tundsin ennast palju tervena ja terviklikumana. Tundsin ennast hästi enda kehas ja peas ja nautisin seda aega. ????Soovitan kõikidele katsetada (mõistlikuse piirides) ja anda oma kehale puhkust ja viia uute väljakutseteni. Võite üllatuda, kuidas keha regeerib.????Suur AITÄH kõikidele, kes toetasid ja kaasa elasid! ????Plaanin juba uut väljakutset…aga sellest homme. ???? Mõnusat kevadet teile!!!???? Siin ka pikemalt tulemustest, kes soovib lugeda: 1. Eesmärk: Jätan ära loomsed toidud, kohvi, maiustused, valge suhkru, nisujahu. Tulemus: Super! Vegan toitumine ei olnud üldse raske. Sain suurepäraseid toiduelamusi ja õppisin ka ise väga palju uusi retsepte. Kohviga, maiustuste, suhkru, nisujahuga - polnud mingit probleemi. Kohvi asemel jõin teed; väga suure magusaisu korral natuke vegan tumedat šhokolaadi; puhast valget suhkrut ei tarbinud ka varem, aga nüüd vältisin ka tooteid, kuhu oli valge suhkur lisatud ja sõin mett; nisujahu asendasin teiste jahudega tatra, kikerherne, kookose. Lisaks heale enesetundele kadus ka 3 kg, kuigi sõin päris palju. Ja tundub, et keha on loksunud mingisse ideaalsesse vormi, kus tunnen ennast suurepäraselt. 2. Eesmärk: Veedan vähem aega arvutis/telefonis ja avan neid maksimaalselt 3 tunniks päevas. Tulemus: See oli kõige keerulisem osa. Sain aru, et mul on täitsa tõsine sõltuvus. Sellega peab edasi tegelema ????Siiski veetsin mõnel nädalal küll vähem aega arvutis kui tavaliselt ja kindlasti scrollisin ja lugesin uudiseid vähem. 3. Eesmärk: Jätkan igapäevase jooga ja reiki praktiseerimisega. Tulemus: Suurepärane! Tekkis mõnus hommikune rutiin ja päev hakkas pärast seda kohe mõnusamalt, sest keha oli lahti. Jätkan igapäevase joogaga kindlasti! Ja lähen ka reiki koolitusele. 4. Eesmärk: Liikusin iga päev minimaalselt 30 minutit värskes õhus. Tulemus: Liikusin isegi rohkem! Ja olen nüüd täitsa sõltuvuses värskest õhust. ???????? 5. Eesmärk: Ja muidugi olen alkoholivaba, mida ei tarbi juba oktoobrist.Tulemus: Ei olnud probleemi. Tegelikult ei ole juba oktoobrist alkoholi tarbinud. Väga hea tunne ja palju selgeid õhtuid ja värskeid hommikuid.

A post shared by Sandra Vabarna (@sandravabarna) on

Jaga
Kommentaarid