„Ma ei viitsi ümbernurgajuttu ajada,“ põrutab tõsielusarja „Prooviabielu“ üks tegelasi Liisa Kuusmaa. Saarepiiga on otsekohene oma ootuste osas meestele, kes on temast sõltuvusse langenud, aga kes on talle ka nii haiget teinud, et Liisa on vajanud toibumiseks isegi antidepressante.

Liisa Kuusmaa (25) tuli kuue ja poole aasta eest Saaremaalt Tallinna, et teostada oma unistused – töötada meditsiini vallas ja osaleda mõnes telesaates. Kuhjaga on täitunud Liisa teinegi unistus! Saarepiiga on karastunud kolmes tõsieluseriaalis – aastal 2011 lõi ta kaasa sarjas „Vali mind“ ja aastal 2015 seriaalis „Abielus esimesest silmapilgust“. Justkui i-le täpi pani Liisa „Prooviabieluga“, mis jookseb teleekraanil oma viimaseid jahmatamapanevaid episoode…

Uurimise huvides ei tohi sa juhtumit Statoili jaamas, kus sattusid vägivalla ohvriks, kommenteerida, aga… emotsionaalses plaanis oled sa sellest üle saanud, enam ei karda?
Loomulikult sai mu psüühika kannatada ja praegu käib minu elu nii, et taksoga sõidan uksest ukseni. Mul esineb paanikahäireid. Ma päris ilma unerohu ja valuvaigistiteta magada ei saa, sest mul on veel päris tugevad peavalud. Paranemine võtab aega, samuti psüühikahäirete möödumine. Eks tuleb tagasi ka see julgus. Õnneks on saabumas valge aeg.

Jaga
Kommentaarid