Nädalavahetusel Haapsalu Piiskopilinnuse seinte vahel ja kultuurikeskuses toimunud Suvisel Joogafestivalil lõi kaasa ligikaudu 1400 joogahuvilist.
 
Festivali peakorraldaja Merit Raju ütleb, et ka visuaalselt vaadates oli üritusel eelmistest kordadest rohkem inimesi ning hea soe tunne tekkis sellest, et joogasõbrad tegid kõik algusest lõpuni kaasa ega rullinud vahepeal omi matte lahkumise eesmärgil kokku.

"Veel kord, suurimad tänud, et saime festivalile tulla ning nii palju hingekosutust ammutada. Need olid imelised kaks päeva ses sumedas suves. Vahva oli kohata nii palju ammuseid tuttavaid, erinevatelt kursustelt ja koolitustelt kohatuid – ning nendega uuesti koos hingata. Ja mis mind eriti puudutas – kõik need pisikesed, usaldavad, rahulikud, armastusega küllastunud väikesed beebid! Imeline oli tunnetada kogu seda rahu ja ingellikkust nende ümber.
 
Merit Raju lisab, et populaarseim oligi ehk peaesineja Ananda Das, kes jäi kõigile nii festivalil kui ka telekanalite vahendusel meelde oma naerulagistamisega, ning ka Jaya Shivani ehk Katrin Silmani Tantra töötuba "Sissejuhatus tantristlikku ehk pühasse seksuaalsusesse" ei tahtnud rahvast hästi ära mahutada.

Vaata mõnusaid pilditabamusi galeriist!