Tanel Padar andis täna välja uue singli peakirjaga “Parem veelgi”, mis ilmus koostöös värske Eesti start-up’iga Fanvestory.

Tanel Padar on alati olnud avatud uutele väljakutsetele ja ka see kord ei jää erandiks. Esimese artistina alustab ta koostööd Eesti start-up’iga Fanvestory, mis lansseerib homme Ringvaate otse-eetris.

“Fanvestory üldine idee ja kogu tiim olid väga inspireerivad, et midagi uut luua. Mind on alati paelunud uudsed ja värsked ideed ning võimalusel löön innovatiivsetes projektides kaasa. “Parem veelgi” kõlab kahtlemata teistmoodi kui mu varasem looming ja sobib seetõttu hästi uut, tulevikkuvaatavat ärimudelit avama,” räägib Tanel.

Esmakordselt nii Eestis kui ka mujal maailmas on muusikateoste autoritel võimalus Fanvestory innovaatilise lahenduse abil kaasata fännidelt raha loomingu edendamiseks, võimaldades neil saada osa teose kasutamisest tekkivatest tuludest. Lisaks finantseeringule toimib platvorm tugevat fännisidet loova turunduskanalina. Artisti toetamise eest on võimalik inimestel erinevalt tavalistest ühisrahastuse platvormidest teenida ka reaalset rahalist kasu.

Fanvestory rajamist inspireeris David Bowie oma „Bowie bonds’idega“, kui ta 90ndatel oma lood avalikule turule tõi. Fanvestory asutajad Birgit Karus, Juko-Mart Kõlar, Uku Suviste ja Kristjan Ulst soovivad aidata kaasa muusikatööstuse arengule ja uue ärimudeli abil intellektuaalomandil põhinevates tööstustes omamoodi revolutsiooni korraldada.

Tänaseks on startup võitnud kaks ideekonkurssi, tegutseb igapäevaselt Startup WiseGuys'i kiirendis ning nüüd ollakse valmis teenusega turule tulema. Fanvestory soovib tulevikus laieneda ka teistesse intellektuaalomandi sektoritesse nagu filmid ja raamatud.

Fanvestory lansseerib oma platvormi esimese projekti, milleks on Tanel Padari uus singel “Parem veelgi”, juba homme, 30.03 saates "Ringvaade", kus ühtlasi on kõigil otse-eetris võimalus Taneli loos osalus osta ja Fanvestory tegemistest täpsemalt kuulda.

Kuula värsket singlit!

Jaga
Kommentaarid