Näitleja Tarvo Kralli perre võeti lustlik beagle’i tõugu koer Triinu tingimusel, et tütar Marta Lee on nõus hommikuti enne kooli temaga õues jalutama. Piiga pole kahe aasta jooksul kokkuleppest kordagi taganenud.

Triinu lippab Kristiine kandis asuval koerte väljakul. Temaga proovivad sammu pidada kaks taksi, kes vannuvad aga õige pea alla – nende lühikesed jalad pole piisavalt kiired.

“Triinu passinimi on Love Legacy Sweet Dream. Nimi Triinu, millega me teda kutsume, tuli Dream’ist. Koer saab novembris kaheseks,” sõnab Tarvo. Tal on hommikune teatriproov lõppenud ja vähemalt tunniajane õueskäik kõige karvasema ja aktiivsema pereliikmega alanud.
”Triinu võtmine oli pikk protsess. Vaatasime alguses hoopis Inglise buldogi, kes tundus meietaolise olemisega – laisk kodune loom, kuid pere otsustas nii. Mina olin viimane, kes murdus.”

Seni olid Krallide kodus olnud jänesed ja merisiga. Kalad löövad neil akvaariumis sulpsu siiani. Koera saabumine tundus siis ja tundub tänagi kõige suurem ja tähtsam otsus, mis üheskoos tehtud. “Kasvataja tahtis kutsikad anda just korteriinimestele. Loom sunnib peremehe diivanilt püsti tõusma ja reaalselt õue minema. Eramajas elades teed ukse lahti, lased sõbra pissile, ja paned ukse kinni. Tuleb tunnistada, et meie kõigi elu on koos Triinu saabumisega korralikult muutunud.”

Pikemalt loe edasi juba Kroonika Kodu-eri numbrist!

Jaga
Kommentaarid