Heategevuslik Tallinna talvefestival tuleb taas. 5. – 13. veebruarini 2018. Festivali raames tähistab muusikute fond PLMF oma 15. sünnipäeva piduliku galakontserdiga Estonia kontserdisaalis 7. veebruaril kell 19.00.

Festival aitab tuua pimedasse veebruarikuusse veidike valgust traditsioonilistes kontserdipaikades nagu Tallinna filharmoonia Mustpeade maja, Hopneri maja ja Rootsi-Mihkli kirik.

Alates 2006. aastast on festival pööranud tähelepanu abivajajatele meie ühiskonnas ja oleme selleks loonud heateo algatuse motoga “TÕSTA PILK JA AVA SÜDA“. 2018. aastal aitame üheskoos vanalinna muusikakooli, et võimaldada erivajadustega lastele senisest rohkem tugiisikute poolt toetatud muusikaõpet. Annetame kogu festivali piletitulust 25% ning samuti kutstakse annetama arveldusarvel: EE803300332069700006, MTÜ Muusikute täiendõppe keskus, märgusõnaga “Tõsta pilk ja ava süda”.

Eelnevatel aastatel on kogutud raha Käo puuetega laste keskusele muusikaterapeutide koolitamiseks ja pillide ostmiseks, MTÜ-le Nirk igapäevaste sõidukulude katteks, Tallinna ja Harjumaa lasterikaste perede liidule bussi jaoks, et transportida toitu ning Saaremaa lastele. Aastatel 2011-2015 koguti vahendeid PLMF pillifondi, et aidata Eesti tippinterpreete kvaliteetsete instrumentide soetamisel.

Jaga
Kommentaarid