Moelooja Ülle Suurhans-Pohjanheimo süüdistab oma kolleegi Liina Steini moekunstnik Kristina Viirpalu töö plagieerimises ja Steini moeäri juhti Sven Roosnat enda ähvardamises kohtuga. Roosna nimetab süüdistusi täielikuks absurdiks.

Moeringkondades vaikselt susisenud intriigilt lajatas „kork pealt ära“ 18. augustil, kui Ülle Suurhans-Pohjanheimo kommenteeris Steini Facebooki kontol üht tema postitatud fotot. Sellel lebab Liina, blondid kiharad valla, oma punases body's, mis Suurhans-Pohjanheimo sõnul meenutab talle kangesti Viirpalu tööd!

Et saada kinnitust toodete erinevuse kohta, pöörduti lausa Eesti Intellektuaalomandi ja Tehnoloogiasiirde Keskuse poole, et hinnataks, kas on's tooted sarnased või mitte.

Ekspertide arvamust ja Ülle Suurhans-Pohjanheimo ning Sven Roosna sõnasõda loe edasi juba Kroonika digiajakirjast digi.kroonika.ee!

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: www.perepakett.ee

Paberkandjal Kroonika leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika