// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE! //

  • Merle Palmiste 46 01.11.1970, näitleja
  • Margarita Voites (80) 30.10.1936, ooperilaulja
  • Liis Haab (29) 29.10.1987, näitleja
  • Ragnar Klavan (31) 30.10.1985, jalgpallur
  • Mart Müürisepp (25) 28.10.1991, näitleja
  • Ksenja Balta (30) 01.11.1986, kaugushüppaja
  • Villu Tamme (53) 02.11.1963, muusik
  • Tomi Rahula (40) 03.11.1976, muusik
  • Pearu Paulus (49) 03.11.1967, laulja
  • Mart Helme (67) 31.10.1949, poliitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Su elu pole veel päris rööbastel, kuid kindlalt kurssi hoides võib see peagi seal olla -  rahulikumast ajast sa ju unistad. Oled nädala teises pooles kui viitsütikuga pomm, kes väikese müksu peale plahvatada võib. Proovi mitte ärrituda ja talitse end, sest see ei mõju kellelegi hästi.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kõik seni varjul olnud tunded on nüüd pinnal ja annavad endast märku. Sõnni nädalat on väga keeruline ette ennustada, sest käes on aeg, mil võib juhtuda tõepoolest kõike! Kui oled asjad enda jaoks läbi mõelnud ja enam-vähem tähtsuse järjekorda sättinud, tulevad järgnevad seitse päeva suurepärased. Kui su peas on küsimärke rohkem kui vastuseid, püsi parem toas.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Keegi on sind hoiatanud, kuid sa pole teda kuulda võtnud. Oleks pidanud! Nüüd on viimane aeg seda teha. Inimene, kes sulle õpetussõnu jagas, soovib üksnes head ja teda võib usaldada. Mingi jama, millesse ootamatult sattunud oled, ärritab sind. Proovid kõike ühe päevaga korda siluda, kuid see ei õnnestu. Pisut kannatust kuluks marjaks ära.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Vähk oskab ise suuri otsuseid teha küll, kuid sel nädalal ta seda miskipärast teha ei soovi. Asju teiste õlgadele lükates on aga oht, et need ei pruugi nii tehtud saada, nagu nõudlik Vähk tahaks. Ära siis pärast kritiseeri ja kurda, kui toimetused hoopis teistmoodi tehtud said. Sa tead ju, et teistel tegutseda lastes teed hiljem kõik niikuinii ise oma käega ümber.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kipud kiirustama, kuid see tähendab, et pead hiljem ohtralt vigu parandama. Parem siis juba kohe alguses korralikult ja pisut aeganõudvamalt toimetada, kui hiljem kõike otsast peale alustada. Keegi, kes Lõvile lähedane, asub provotseerima ja loomade kuningat marru ajama, kuid säilita rahu. Seda, et sa kontrolli kaotaksid, ta ju just soovibki.

Neitsi 24. august – 22. september
Seisad silmitsi probleemiga, mille eest sul täna enam põgeneda pole võimalik. Ja parem ongi, sest nüüd saab see lõpuks lahendatud. Üllatud, kui kergelt kõik edenes ja mõtled, et miks sa probleemi lahendamist edasi lükkasid. Neitsil energiat jagub ja ta valab täis kõikide sidruniks pigistatud ja kurnatud sõprade poolikud või tühjad pokaalid. Täiskäigul edasi!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Selle nädala sõna on „kannatlikkus“ ja ausalt – seekord viib see sihile. Jäta mõned mõtted kõval häälel välja ütlemata ja mõned negatiivset mõtted peas mõtlemata ja elu sujub kui õlitatult. Kipud sel nädalal kiskuma üles teemasid, mis su kallimat ärritavad. Ära siis imesta, kui su teine pool mõnel õhtul veidi kauemaks tööle jääb – ta lihtsalt ei jaksa taluda, et sa iga päev temast kui tankiga üle sõidad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Skorpion on sel nädalal kui psühholoog, kes pakub toetavat õlga kõigile, kes seda vajavad. Oled kui Superman, kes võlukeebis punktist A punkti B kihutab ja võimatuna näivaid olukordi lahendab. Nädal pakub tõelist rahuldust ja rõõmu ning igav ei ole sul ega su semudel.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kipud millestki tõeliselt innustuma. See ongi see, mida sa kaua igatsenud oled - miski, mis su silmad tõeliselt särama paneb. Mine vooluga kaasa ja aja oma asja nii hästi kui suudad, sest see viib sind eduni. Kui keegi imestab, millele sa küll oma aega raiskad, siis ära kuula teda. Kui naudid edu, raha ja õnne, ütlevad needsamad inimesed „ohoo, hea et sa ikka jätkasid ja ei loobunud!“

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kipud unustama ja unistama. Ehk on see tingitud armastusest, mida on Kaljukitse süda otsast otsani täis. Võid küünlavalgusõhtute, luuletuste kirjutamise ja tähtede lugemisega jäise sügisjärve ääres oma kallima tõeliselt ära hellitada, kuid õnneks pole armastust kunagi liiga palju.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sinu intuitsioon on oktoobrikuu viimasel nädalal absluutselt parimas töökorras. Tajud inimesi ja olukordi paremini, kui eales varem. Usaldades iseennast ja pärituult, suundud täpselt sinna, kuhu peab. Hoia silmad ja süda avatud ning lase hetkel end kanda.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sind ümbritseb energia, mis sind ümbritsema ei peaks. Üks lähedal seisev inimene sööb su energiat suurte ampsudega, nii et sinust ei jää varsti enam midagi järele. Proovi aru saada, kes see energiavampiir on ja käi temast pisut suurema kaarega mööda. Kipud teiste inimeste muresid enda kanda võtma, kuid sel nädalal sinust maailmaparandajat kindlasti pole.

UUS KROONIKA ILMUNUD! LOE VÄRSKET DIGIAJAKIRJA!

Jaga
Kommentaarid