// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Kalle Sepp 34 12.11.1982, laulja
  • Olav Osolin (63) 13.11.1953, muusika- ja reklaamiguru
  • Indrek Zelisnki (42) 13.11.1974, jalgpallur
  • Hans Kaldoja (73) 15.11.1943, näitleja
  • Tiit Sokk (52) 15.11.1964, korvpallitreener
  • Annely Peebo (45) 16.11.1971, ooperilaulja
  • Urmas E. Liiv (50) 17.11.1966, režissöör ja saatejuht
  • Hendrik Toompere jr (30) 17.11.1986, näitleja

Horoskoop 11. NOVEMBER – 17. NOVEMBER

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mis valesti, see uuesti! Kui midagi läks nihu, siis ära lase end sellest heidutada. Kordamine on tarkuse ema. Öeldakse küll, et teiste vigadest õpitakse, kuid kui keegi uusi apsakaid juurde ei tee, pole järgnevatel põlvedel enam kellegi pealt ju õppida. Hoia süda avatud ja meel virge –  su eluarmastus võib sulle otse sülle joosta.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Stabiilsus, mis lõpuks on saabunud, jääb mõneks ajaks püsima. Naudi seda! Sa võiksid tasapisi kingitusi ostma hakata, muidu rapsid detsembrikuu suures kiires juuksed peast! Praegu jagub sul ka raha, mille eest kingitusi osta.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Vaga vesi, sügav põhi. Inimene, keda sa seni tema rahuliku meele tõttu imetlenud oled, üllatab sind – temas on valla pääsenud tõeline koleerik, kelle eest sa kiiremas korras põgeneda tahad. Võibolla tulevad tema negatiivsed pooled esile hoopis “tänu” sulle? Ära ole nii pedant ja noriv.  Mäletad ütlust “käitu teistega nii, nagu sa tahad, et sinuga käitutaks”? Vot siis nii käitugi!

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oled nagu tank, kes valinud kindla kursi ning kõigist ja kõigest üle sõidab. Mõneti on see hea, sest nii mõnigi asi, mida oled kartnud ette võtta ja edasi lükanud, saab nüüd tehtud, ent mis hinnaga? Päeva lõppedes on kõige tähtsam see, kes on sinu kõrvale jäänud, mitte see, kui palju mammonat sa oled kokku kraapinud. Öeldakse, et asendamatuid inimesi pole olemas, kuid sinu teekaaslane on seda ja teda sa kaotada ei soovi.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Selles pole midagi imelikku, et ka Lõvi aeg-ajalt unustab. Seda juhtub ikka, kuid ole siiski ettevaatlik, vaata, et sa ühe kalli inimese sünnipäeva mööda ei lase! Hõljud kui pilvedes, sest oled armunud. Hea oleks, kui sa beebiroosade prillide tagant siiski ka oma kohustusi märkaksid - enne, kui need ise end teravalt meelde tuletavad.

Neitsi 24. august – 22. september
Tunned, et oled kui hüüdja hääl kõrbes – su suu jahvatab hoogsalt ja ka mõtteid justkui jagub, ent keegi ei kuula sind. See teeb kurvaks. Samuti kipub sind murdma rutiin. Proovi olla loov ja ärata endas kunstnik, kes sa sisimas tegelikult oled.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Oled tõelises sõiduvees, kuid paraku toimetab vesi sind vales suunas. Satud sinna, kuhu sattuma ei peaks, suhtlema nendega, kellega suhtlema ei peaks ja ütlema sõnu, mida öelda poleks tarvis. Kulutad meeletult energiat ja oled nädala lõpuks läbi kui läti raha. Kui sa oma plaanid nädala alguses põhjalikult läbi vaagid, siis sujub see valutult. Mängi kaardid ümber!

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Innustud kõigest ja kõigist ning su hiljuti kohatud inimene kannab juba tiitlit “minu kõige parem sõber”. Kas ikka on? Hinda neid, kes aastaid su kõrval olnud, sind kuulanud ja sulle nõu andnud. Jah, kõik uus särab ja näib põnev, kuid aeg teeb oma töö. Proovi tegusas nädalas üks päev iseendale napsata, aga ära jää koju istuma. Võta ette midagi sellist, mida oled juba ammu teha tahtnud.

Ambur 22. november – 21. detsember
Keegi proovib sind juhtida, sinu mõtteid ja plaane mõjutada. Ära lase! Ole ise enda elu peremees, sest sina tead ju kõige paremini, mis on sulle parim! Proovi kõikides olukordades rahulikuks jääda, sest just see on praegu sinu trump – mõistlikkus ja heatujulisus. Ära unusta inimest, kes on sind alati kuulanud. Helista talle, sest täna vajab kuulamist ja head sõna hoopis tema.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Suur probleem, mis on taagana sinuga pikalt kaasas käinud, saab lõpuks lahenduse. Kõik see, mida kannatama oled pidanud ja mille nimel rabelenud, tasub lõpuks ometi ära. Ka töökaaslastega läbisaamine on suurepärane. Sa mõistad paremini, kui kunagi varem, mida tähendab sõna “tiimitöö”. Väsimus annab pisut tunda, kuid su vaim on virge ja tuju hea. See on sinu nädal, Kaljukits!

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa ei saa kõikides asjades  maailma parim olla. Suurepärane pianist ei pruugi osata trummipulki käes hoida, miks siis sina end süüdistad, kui sul midagi viltu läheb? Kõik me oleme mingis vallas spetsialistid ja kõigil meil on anded, millega üllatada end ja teisi. Võibolla oled selle, mida tõeliselt armastad, unustanud või pole sa seda oskut endas veel avastanud? Sinus on peidus rohkem, kui arvata oskad.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Tähed on sulle sel nädalal tugevalt toeks, kui pead riskeerima või suuri otsuseid langetama. Esimene tunne on alati õige ja esimene mõte see, millest võiksid kohe kinni haarata. Hea aeg võtta ette midagi sellist, mida oled kaua planeerinud. Arvatavasti saaks nüüd ka remont, mida oled 20 aastat edasi lükanud, seitsme päevaga valmis.

Jaga
Kommentaarid