// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Tiit Sukk 42 21.11.1974, näitleja
  • Monika Tamla (45) 18.11.1971, uudisteankur
  • Ragne Veensalu (30) 18.11.1986, näitleja
  • Andres Dvinjaninov (53) 20.11.1963, näitleja
  • Joonas Hellerma (32) 22.11.1984, kultuuriajakirjanik
  • Üllar Saaremäe (47) 23.11.1969, näitleja ja lavastaja
  • Madis Milling (46) 24.11.1970, näitleja ja Riigikogu liige

Jäär 21. märts – 20. aprill
Tahad kõike, mis keelel ja meelel, välja öelda, kuid proovi seda mitte teha. Võid hiljem kahetseda ja mõelda, miks keegi mind ei takistanud. Pisut eneseohjamist ja kainet meelt ning sind ootab suurepärane nädal, kus kõik kui õlitatult sujub. Nädala teises pooles saad meeldiva üllatuse osaliseks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Istu maha ja mõtle, kuidas endale rohkem aega leida. Midagi, millega sa kohe täna tegelema ei pea, on su elus kindlasti. Mõned toimetused võib vabalt  homse varna visata - keegi teine peale sinu enda ei saa arugi, et seda teinud oled. Laiskvorstiks ei nimeta sind keegi ka siis, kui oma päevaplaanist rasvase pliiatsiga vähemalt pool maha kriipsutad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Suru uhkus alla ja võta ühendust inimesega, kes sind aidata saab ja soovib. Sa tead, et probleemiga, mille üle juba pikemat aega pead murrad, sa üksinda hakkama ei saa. Ja kõikide asjadega ei peagi omapäi hakkama saama - hambaid parandab ju hambaarst ja juukseid lõikab juuksur. Luba siis ka seda probleemi lahendama inimene, kes asja tunneb.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Oh seda liiga suurt suud, mis kõikidest asjadest kogu maailmale rääkida tahab! Mõned asjad võid ka enda teada jätta. Avatud raamat muutub kiiresti igavaks, aga salapära lisab lummust. Käi trumbid lauale alles siis, kui käes on õige hetk ja ava suu siis, kui sellest sulle päriselt ka kasu on.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sul on meeletu soov võtta seljakott, pista sinna soojad sokid, kampsun ja taskulamp ning sõita. Kuhu, seda sa täpselt ei tea ja sel pole tegelikult tähtsustki – minemise soov on lihtsalt üüratu. Sa oled mugavustsooni tiksuma jäänud ja vajad äratust.

Neitsi 24. august – 22. september
Sul on tunne, et astud igal hommikul voodist välja vasaku jalaga ja tegelikult ju astudki – su säng on lihtsalt nõndamoodi asetatud, et teistmoodi pole võimalik. Aga ei maksa pettuda, kui mõned tegevused viltu veavad. Oled sel nädalal veidi tuulepea ja kärsitu ning ei malda oodata, et asjad õiges suunas jooksma hakkaksid.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Saad hakkama lõbusa piinliku apsakaga, mis paneb sind unistama ülelinna Vinski nähtamatukstegevast võlupulbrist. Ära pabista kõige pärast, mida teed ja ütled. Sa kipud end liialt kontrollima ja ei oska end enam lõdvaks lasta. Kui seda siiski teha suudad, naudivad nii kodused kui kolleegid su mõnusat muretut meelt ja tahavad sellest osa saada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Tegutse enne, kui hilja! Sinust sõltub nüüd nii mõndagi ja aeg on selg sirgu ajada. Lase minevikul minna ja keskendu olevikule. Kardad otsustada, sa oled kui kits kahe heinakuhja vahel, kes valida ei suuda. Usalda sisetunnet ja vaistu. Esimene mõte ongi just see õige.

Ambur 22. november – 21. detsember
Enesehaletsus sind praegu edasi ei vii. Kui suudaksid näha olukorda pisut laiemalt, taipaksid, et tegelikult on sinu elus kõik suurepärane. Paraku sa sel nädalal omaenese ninaotsast kaugemale ei näe ja kohati tundub, et ka see väike nöps silmnäos on lõpmatult pikk. Näe maailma laiemalt ja märka ka teisi enda ümber.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Oled kui rahutooja, lepitaja, lahtiste otste sõlmija. Kõik, mida puudutad, muutub kullaks ja kõik, mida ütled, on puhas kuld. Proovi siiski edutuules kainus säilitada ja ära jäta unarusse argikohustusi, mida sul jagub.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa näed teise silmas pindu, kuid oma silmas palki mitte. Kipud norima ja proovid tüli üles võtta seal, kus selleks põhjust pole. Nokid ka oma kalli inimese kallal ja viid ta oma käitumisega viimase piirini. Hinga sügavalt sisse ja sügavalt välja enne, kui tujudel end juhtida lased.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kino ja kohvik, sünnipäev ja toredad inimesed – seda kõike jagub Kalade uude nädalasse. Tead, mis on su prioriteet ja tead ka seda, et mõttel on jõud. See, et su lähedastel kõik justkui võluväel sujuma hakkab, näitab, et kohe on õnn koputamas ka sinu uksele. Rõõmusta teiste edu üle ja teised rõõmustavad juba järgmisel hetkel koos sinuga.

Jaga
Kommentaarid