// ROHKELT ÕNNE SÜNNIPÄEVALISTELE //

  • Katariina Ratasepp (30) 26.11.1986, näitleja
  • Anti Kammiste (50) 25.11.1966, muusik
  • Tanel Ingi (40) 26.11.1976, näitleja
  • Villu Kangur (59) 27.11.1957, stsenarist
  • Ragne Pekarev (36) 27.11.1980, näitleja
  • Doris Kareva (58) 28.11.1958, poetess
  • Rasmus Rändvee (21) 28.11.1995, laulja
  • Urmas Sõõrumaa (55) 29.11.1961, ärimees
  • Ingrid Peek (39) 01.12.1977, saatejuht

// 25. NOVEMBER – 1. DETSEMBER //

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa kuuled kõike, mida sul kuulda pole vaja, ja kõik, mida kuulda võiksid, libiseb su kõrvust mööda. Kuu viimane nädal toob põnevaid muutuseid inimsuhetes. Võta pisut rahulikumalt ja pane tähele sinu ümber olevaid märke – need annavad vastused küsimustele, mis on ammu su kuklas pendeldanud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Argised ettevõtmised edenevad kui õlitatult, kuid tähtsamad protseduurid võiksid pisut oodata või lükkuda üleüldse uude nädalasse. Ole ettevaatlik lepinguga, millele alla kirjutad! Su veidi hajevil olek on kahjuks tähtsate otsuste tegemisel. Vaata, et keegi sul nahka üle kõrvade ei tõmba!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Oled uudishimulik ja topid oma nina sinna, kuhu pole vaja. Keset kiiret arginädalat võib täituda üks su kauaseid unistusi. Saad sellest hoogu ja innustust juurde ja hakkad veelgi julgemalt unistama. Novembri viimane nädal annab sulle kahe inimese jõu ja suutlikkuse.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Vähk on sel nädalal kui tigu – aeglane, uimane ja kui midagi ei meeldi, poeb oma kotta peitu. Oled õrn ja haavatav ja võtad kõike südamesse. Mingi suhe võib nüüd lõpu saada, kuid teine, toitvam ja toetavam alata. Pea meeles, et kui üks uks sulgub, avaneb teine.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kes ma olen? Kus ma olen? Miks ma olen? Need küsimused pendeldavad Lõvi kuningliku laka all. Muretsed enda ja maailma pärast ning sul jääb märkamata kõik hea, mida tegelikult ju jagub. Ühe inimesega mahapeetavad vestlused kujunevad pikaks ja sügavaks ning pole ime, kui te seeläbi teineteisesse kõrvuni armute.

Neitsi 24. august – 22. september
Neitsi suudab nüüd mägesid liigutada ja jõe tagurpidi voolama panna. Uute ettevõtmistega sel nädalal ära algust tee, kuid pooleliolevatega edened uskumatult hästi. Oled jõulukuu alguses olukorras, kust edasi saab minna üksnes paremaks - inimesed, kes sulle hästi ei mõju, on su elust lahkunud, töökoht, mis hinge ei toitnud, uue vastu vahetatud ja kallim, kes sind hinnata ei osanud, seitsme tuule poole saadetud.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Pöördelised ajad on ees ja kõik pöörded ei pruugi olla Kaaludele meelepärased. Märka fooris punast tuld ja oska pidurdada õigel hetkel. See pole soovitus autojuhtidele, vaid kõikidele Kaaludele, kes kipuvad liigse enesekindluse tõttu kiirustama. Kui julgeksid endale tunnistada, et oled läbipõlenud ja vajad pausi, mõistaksid sind ka teised.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Otsusta ometi ära! Eelmise nädala ebakindlus lohiseb ka uude nädalasse kaasa. Kaua sa mõtled ja kahtled. Sinu ebakindlus ei lase ka teistel edasi minna. Ole end avades ettevaatlik, sest igaüht, kel siirad ja sinised silmad, usaldada ei maksa.

Ambur 22. november – 21. detsember
Novembri viimane nädal ja detsembri algus on täis suhtlemist. Ambur kipub sel aastal eriti varakult pidutsema ja tõmbab aastalõpupeole mõeldud riided juba nüüd selga. Pidutsemine toob su ellu uusi põnevaid inimesi, uusi seiklusi - kõike seda, millest ammu puudust oled tundnud.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Su seitsmes meel on absoluutses töökorras ja vaist parem kui eales varem. Oskad öelda õigeid sõnu ja lohutada neid, kes lohutust vajavad. Ära üllatu, kui avastad endas selgeltnägija võimeid ja märkad seda, mida teised mitte. Tänased ütlemised ja tegemised mõjutavad pikalt ka su enese käekäiku.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Võta enne aasta viimast kuud aeg maha. Proovi oma vähene järelejäänud energia suunata sinna, kuhu päriselt vaja ja proovi niisama tühja mitte rabeleda. Ideederohkus pole Veevalajat siiski maha jätnud. Sind kuulatakse ja hinnatakse nüüd eriti kõrgelt inimeste poolt, kellega igapäevaselt kokku puutud,

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa kuuled midagi sellist, mida kuulda ei taha ja ei oska saadud infoga midagi peale hakata. Uudis ärritab sind ja segab argitoimetustes. Ole julge ja räägi sellest kellelegi - sa ei pea kõike üksinda endas kandma. Jagatud mure on pool muret!

Jaga
Kommentaarid